Skindlo blir med videre

De gode nyhetene fortsetter å strømme på for msa trener GH Smith, Nå er også Matias Skindlo klar for en ny sesong i Nesodden drakten

Blir en viktig spiller
Det er ingen tvil om at Skindlo kommer til å bli en viktig spiller for oss i 2016 sier GH.» Matias hadde en veldig god høstsesong og var en sentral spiller når det gjaldt og få orden på den bakre 4`eren etter en vårsesong med ekstremt mye baklengs». Men det er ikke bare for prestasjonene i kamp hvor Skindlo får skryt av msa treneren. » Matias er også viktig pga typen han er, han gir alltid 100% og hater å tape og det er kvaliteter som vi trenger å få prentet inn i de yngre spillerne i stallen og her blir Matias sentral»

Kunne ikke gi seg nå
Jeg kunne jo ikke gi meg nå sier Skindlo til nesodden fotball på nett. » Det har hvert gøy i høst og det er en positivitet rundt laget som det ikke har hvert på en stund, og det å forlate klubben etter å ha rykket ned vil ikke føles riktig. Så nå er jeg klar for en sesong hvor jeg har veldig troa på at vi skal lykkes» avslutter den anvendelige forsvarsspilleren.

Leave a comment