Skindlo blir med videre

De gode nyhetene fortsetter å strømme på for msa trener GH Smith, Nå er også Matias Skindlo klar for en ny sesong i Nesodden drakten

Blir en viktig spiller
Det er ingen tvil om at Skindlo kommer til å bli en viktig spiller for oss i 2016 sier GH.» Matias hadde en veldig god høstsesong og var en sentral spiller når det gjaldt og få orden på den bakre 4`eren etter en vårsesong med ekstremt mye baklengs». Men det er ikke bare for prestasjonene i kamp hvor Skindlo får skryt av msa treneren. » Matias er også viktig pga typen han er, han gir alltid 100% og hater å tape og det er kvaliteter som vi trenger å få prentet inn i de yngre spillerne i stallen og her blir Matias sentral»

Kunne ikke gi seg nå
Jeg kunne jo ikke gi meg nå sier Skindlo til nesodden fotball på nett. » Det har hvert gøy i høst og det er en positivitet rundt laget som det ikke har hvert på en stund, og det å forlate klubben etter å ha rykket ned vil ikke føles riktig. Så nå er jeg klar for en sesong hvor jeg har veldig troa på at vi skal lykkes» avslutter den anvendelige forsvarsspilleren.

Legg igjen en kommentar