Umbro ny utstyrsleverandør!

Umbro, i samarbeid med Energihuset Sport og Fritid, blir klubbens nye utstyrsleverandør de neste fem årene!

Det var en fornøyd trio som møttes onsdag kveld for å spikre avtalen. Marius Pedersen (Energihuset Sport og Fritid), Tore Bjelland (styreleder NIF Fotball) og Cato Eikenes Richardsen var alle tilfredse med utfallet av møtet. Den nye avtalen innebærer at klubbens drakter og utstyrspakker vil være av merket Umbro. Utstyrsmerket Umbro er størst på klubb i Norge, og har god kunnskap om klubbmarkedet. Dermed har Nesodden IF Fotball sikret seg en meget god avtale som alle i og rundt klubben vil være tjent med.

Lokal tilhørighet
Til tross for et meget kjent merkenavn er det mye lokal tilhørighet i avtalen. Selger for Scantrade, Cato Eikenes Richardsen, har bosted i Amta-land og avtalen er knyttet opp mot Energihuset Sport og Fritid, hvor klubbens medlemmer vil få hjelp med å velge det riktige utstyret.

Vinn – vinn – vinn!
– Dette er en stor avtale avtale for alle parter. For oss vil det generere mye trafikk i butikken og dermed en mye bedre utnyttelse av potensiale i en slik avtale enn tidligere. Forhåpentligvis vil dette øke salget av våre øvrige produkter, og det er en vinn-vinn-avtale for alle tre parter, forteller Marius Pedersen til nesoddenfotball.no.

20151111_211235_001

Publisert
Kategorisert som Klubben

Legg igjen en kommentar