Ny samarbeidsavtale med Nesoddguiden.no

Trond Folckersahm (th) i Nesoddguiden.no og Klaus Wiik i Nesodden IF er begge fornøyde med avtalen og ser frem til å komme i gang med samarbeidet.

Nesodden IF og Nesoddguiden.no har inngått samarbeidsavtale som i første omgang strekker seg ut 2016. Avtalen innebærer bred profilering og dekning av Nesodden IFs idrettsgrener og aktiviteter på Nesoddguiden.no. For Nesodden IF betyr dette at klubben får en meget god markedsføring av sine aktiviteter og arrangementer på en plattform som treffer mange Nesoddinger.

Treffer vår målgruppe
-Vi ønsker å synliggjøre våre tilbud og aktiviteter på så mange arenaer som mulig. Vi håper først og fremst dette vil bidra til økt rekruttering og deltagelse, men det er også viktig for Nesodden IF å nå ut med informasjon om hva som skjer og har skjedd i regi av foreningen. Nesodden IF med sine ca 2500 medlemmer blant de største breddeidrettslagene i Norge og har et svært bredt tilbud, som ikke alle nødvendigvis kjenner til. Nesoddguiden.no treffer vår målgruppe, nemlig nesoddingene, veldig presist. Samtidig håper vi at stoffet om Nesodden IF er interessant for mange og at Nesoddguiden.no kan øke sin leserskare, sier markedsansvarlig Klaus Wiik i Nesodden IF.

Nesoddguiden.no startet opp sensommeren 2015 og gründerne bak siden har hatt som mål å samle mest mulig informasjon for kommunens innbyggere på ett sted. De har siden oppstarten hatt en formidabel vekst i lesertallene og har tydeligvis truffet godt med sitt konsept.

-Velkomsten vi har fått har gått over all forventning og det er vi selvfølgelig både takknemlige for og stolte av. Vi ser nå frem til å komme i gang med samarbeidet med Nesodden IF og både håper og tror dette vil være positivt for både Nesodden IF og oss, sier Trond Folckerahm i Nesoddguiden.no

Legg igjen en kommentar