Møter Drøbak i NM kvalik

Nesodden sitt a-lag møter Drøbak Frogn i 1.kvalik runde av årets nm

Det blir flere møter mot rivalen fra badebyen denne vinteren. Nesodden møter Drøbak den 29.1 på Seiersten noe som vil være årets første treningskamp for begge lag. Og nå viser det seg at lagene også har blitt satt opp mot hverandre i 1.runde av nm kvaliken. » Det var ikke så veldig overaskende at det ble sånn, man møter jo stort sett et lokalt lag i kvalifiseringen, men det er klart at det er litt kjedelig å møte et lag vi da spiller mot for 3 gang på 4 måneder» sier Nif trener GH. » Når det er sagt så er det jo alltid gøy med lokal oppgjør, og det å spille kamper som betyr noe mot en lokal rival vil jo alltid være litt spesielt»

Veien til Ullevål starter i hvert fall med et lokal oppgjøre som skal kunne by på god underholdning skal vi tro resultatene fra fjorårets seriekampen, på to oppgjør så endte begge lag med 3 poeng og 10-10 i målforskjell. Så når mars kommer og nm kvaliken står for tur så garanterer vi Mål på Berger.

Legg igjen en kommentar