G-19 Årets første match

G-19 Spiller i kveld årets første treningskamp mot Fjellstrand sitt a-lag. Kampstart er klokken 2030 på Berger kgb noe som kan bli en kald affære.

Endringer fra forrige sesong
Det er en del endringer i stallen fra fjorårets G-19 lag, alle fra 96 årgangen er jo nå uaktuelle for jr kamper og selv om det kun er Joachim F. Lien som har blitt tatt opp i A-stallen nå, så er det jo flere av 96`erne som spilte kamper for g-19 i 2015 til tross for at de hørte til i A-stallen. Så helt ute av ligningen på jr er nå Mathias Møller, Mathias Johnsen, Dino Palos og Kristian Bøhlerengen. Foruten disse så Ali Rashid og Eskil Ould Saad også borte fra fjorårets stall.

Syv nye spillere inn i stallen
Mens syv spillere er borte fra 2015 stallen så har det også kommet inn syv nye. Opp fra fjorårets G-16 så har Sondre Albæk og Peder Røberg kommet. » Vi har også flyttet opp 5 spillere som holder G-16 alder i år i G-19 stallen. Det var tidlig klart at 3 av disse skulle være med jr uansett i år, at det var flere spillere som tok nivået alt nå er bare positivt» sier Sportssjef «GH Smith». Spillerne som har blitt flyttet opp fra 00 årgangen er: Magnus Fagernes, Carl Reynolds, Max Føllingstad, Markus Nordeng og Kasper Akre.

God aldersfordeling i stallen
Det blir en fin blanding av alder i årets G-19 stall, hvor 9 spillere enten er første års juniorer eller guttespillere og de resterende 10 i 19 manns troppen er andre og tredje års. Sportssjefen er enig i at det er en god miks men savner noen flere spillere fra 99 årgangen. «Ideelt sett så skulle vi ha hatt en 4-5 spillere til som var 99`ere men når ting er som de er så har vi fått en god blanding av rutine og nye spillere i stallen, Og vi skal huske på at vi har 3 jr i A-stallen også så vi skal få en godt jr lag i år»

Årets første kamp
«Vi kommer til å stille med to 11`er i dag» sier GH om årets første treningskamp, «vi bytter 10 mann til pause og lar alle få prøve seg» I tilsvarende kamp i 2015 så gikk Fjellstrand seirende 6-1 ut av oppgjøret noe som GH gjerne vil få rettet på i dag. «Nå er ikke resultatet viktig når det er 19 januar, det som er viktig er at vi får alle i gang og får øvet på det vi skal øve på. Når man referere til kampen i fjor så både håper og tror jeg at jr laget har tatt noen store steg siden det og at vi skal være mye nærmere og matche Fjellstrand nå»

Årets første kamp for G-19 går av stabelen klokken 2030 i kveld på berger, ta på termo dress og kom å støtt 2016 utgaven av jr laget.

Legg igjen en kommentar