Jenter 02/03 tok sølv!

I helgen deltok J02/03-laget på cup på Lillehammer, og jentene kom godt ut av det etter en spennende vei til finalen.

Av Ketil Knudsen

Vi dro til Lillehammer med tilsammen 23 jenter fra 02/03-årgangen. Jentene ble fordelt på to jevne lag. Vi var påmeldt i jenter J14 som for en god del er en og to klasser opp da vi hadde med en spiller fra 04-årgangen også. Det var påmeldt 48 lag i klassen.

Lørdag var det innledende runder og vi fikk fem seire og en uavgjort og begge lag vant sine puljer. Oppsettet videre gjorde at vi fikk walk over 1/16-del og kom inni 8-delfinalen hvor det ene laget røk etter tap mot Heggedal.Lag 1 møtte et lag fra Lillehammer og vant 3-0.

I kvarten sto Clausenengen for tur og vi slo de 2-0. Semifinale mot et godt Lillehammer-lag som nok hadde tenkt at de skulle slå oss. Vi la en god taktisk plan og vi vant til slutt 4-3 i en meget god kamp. Kampen var ikke så jevn om resultatet skulle tilsi da vi ledet 4-1 og de scorte sitt siste mål 10 sekunder før slutt.

Finalen gikk over 2x10min mot nok et Lillehammer-lag og ble jevn og spennende. Vi utlignet to ganger, men måtte til slutt bite i parketten med 4-2. Vi har alltid tro på jentene men denne helgen overgikk de hva vi hadde trodd på forhånd.

På lagbildet (toppbildet) har du fra venstre bak Karna Svanes, Celine Nygård, Johanne Fixdal, Anniken Marvik, Vilde Tjernshaugen Gjefle. Foran Hedda Gathe Knudsen, Hedda Thorstensen, Mari Ottosen, Pernille Halvorsen, Kaia Akre Krange.

Vi hadde i tillegg en super tur sosialt og det er alltid moro å dra på tur med disse jentene.

Publisert
Kategorisert som J14

Legg igjen en kommentar