Ung tropp mot Trosvik!

Årets andre treningskamp for A-laget spilles lørdag mot Trosvik kl. 12 på Berger KGB. Troppen Geir Harald Smith har tatt ut er en ung tropp med blant annet to debutanter, Casper de Capua og Max Føllingstad.

Nesodden gjorde en sterk prestasjon borte mot tredjedivisjonslaget DFI og vant den kampen 3-4. Nå er det hjemmekamp mot nok et tredjedivisjonslag, og denne gangen er troppen ganske ung. Casper de Capua (født 1999) og Max Føllingstad (født 2000) er tatt ut av trener Geir Harald Smith, i tillegg til Thomas Holter Størmer (født 1999) som fikk sin debut mot Manglerud Star i en treningskamp august 2015.

– Vi har hatt en bra treningsuke og vi ser fram til årets andre treningskamp. Det lover godt for framtiden til Nesodden når unge spillere kan være med på å kjempe om en plass i a-stallen, forteller Geir Harald Smith til nesoddenfotball.no.

Troppen har en gjennomsnittsalder på 20 år, hvor evigunge Kim Viken (født 1983) holder alderssnittet noe høyere. Dette er troppen til kampen:

Mathias Møller,Tinius Dahl Fjærn, Mathias Johnsen, Mats Ø. Arntzen, Jakob Bjøndal, Christian Davidsen, Ole Kristian Grime, Lars Neerbye, Henrik Lundqvist, Sjur Sæbjørnsen, Kim Viken, Dino Palos, Thomas Størmer, Max Føllingstad, Casper de Capua.

Ikke tilgjengelige til kampen:
Matias Skindlo skadet
Joakim Fjørtoft Lien syk
Alexander Myklebust «skrangler litt» (trener Geir Harald Smiths ordrette beskrivelse av tilstanden) og venter en ukes tid med spill.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar