Andre seier på rad!

Nesodden slo nok en tredjedivisjonsklubb i dagens treningskamp mot Trosvik hjemme på eget kunstgress. Thomas Holter Størmer og Sjur Sæbjørnsen (bildet) scoret Nesoddens mål!

Nesodden skal i år spille i fjerdedivisjon, og det er dermed meget lovende for kommende sesong at Nesodden står med 100 % uttelling mot to tredjedivisjonslag: DFI og Trosvik.

1-0 til pause
Det var lite som skjedde i dagens kamp de første 12 minuttene, men Nesodden fikk en scoring signert Thomas Holter Størmer før kvarteret var spilt. Viken fikk slått inn fra skrå vinkel til en helt ledig Thomas Størmer, hvor sistnevnte bredsidet ballen trygt i mål. Herfra og til pause hadde Nesodden mye av kontrollen i kampen.

Sluttresultat 2-0
Andreomgangen åpnet veldig rotete, mye kan skyldes at det ble gjort mye bytter i denne perioden. De første 30 minuttene av andreomgangen styrte Trosvik og produserte flere sjanser, men fikk ikke noen scoring. Siste del av andreomgangen kom Nesodden inn i kampen igjen, og i det 78. minutt doblet Nesodden ledelsen mot rødtrøyene. Igjen var Kim Viken servitør som kunne spille fram Sjur Sæbjørnsen. Sistnevnte plasserte ballen til høyre for keeper og kunne smile bredt etter et flott spill av Nesodden. Hvittrøyene leverte til tider meget fin fotball, og det skal bli en meget spennende sesong i 4. divisjon for halvøyalaget.

– I første omgang er jeg fornøyd med det oppbyggende spillet. Vi er gode i frispillingsfasen og gjør det vi skal. Så blir vi dessverre litt for utålmodige på siste tredjedel til at det blir noe ut av det. I andre omgang så er det sterkt at vi klarer å komme inn i matchen spillemessig igjen etter at Trosvik kontrollere alt de første 20 minuttene av omgangen. Defensivt så legger vi ned mange meter og er gode i duellspillet, men med mye folk i nye posisjoner så fikk vi til tider problemer i posisjonsspillet, forteller NIF-trener Geir Harald Smith til nesoddenfotball.no.

Assistkonge
Kim Viken (bildet under) er utvilsomt en av klubbens desidert toppscorere i nyere tid, men i dag var det en «ny» side å se av den rutinerte spilleren. To ganger spilte han fram de yngre på laget, og begge gangene resulterte det i mål.

viken_maalgivende_seier_trosvik

Ungt NIF-lag
Til tross for rutinen er det også mye ungt i A-troppen om dagen. Til denne kampen stilte to debutanter, i tillegg til Thomas Holter Størmer som fikk sin debut sommeren 2015. Max Føllingstad (født 2000) og Casper de Capua (født 1999) fikk spille mye av andreomgangen mot Trosvik, og de sammen med Thomas viste mye god kvalitet som er lovende for framtiden. Thomas Holter Størmer var forøvrig sist på ballen ved Nesoddens første scoring i dagens kamp.

guttespillere_trio_trosvik_seier

Ellers var det et hyggelig gjensyn med tidligere NIF-trener Simen Mathisen som har tatt over jobben som hovedtrener for Trosvik. Vi ønsker både ham og Trosvik lykke til med kommende sesong.

Dagens NIF-gutt: Henrik Lundqvist
Henke gjorde en solid jobb begge veier. Han var trygg og god med ball hele kampen og var viktig i periodene hvor det buttet litt i mot. Trener Geir Harald Smith er veldig fornøyd med at Henke bidrar såpass bra i kampen til tross for at han fremdeles holder junioralder.

henke_dagens_nifgutt

Laget fra start:
[team1]

Innbyttere:
Alle fikk spilletid i andre omgang
Tinius Dahl Fjærn
Mathias Johnsen
Max Føllingstad
Casper de Capua

Flere bilder fra kampen:

Bilder fra treningskampen mot Trosvik

Posted by Nesodden Fotball on 6. februar 2016

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar