«Alltid» er relativt

Nesodden har hatt en meget god kampstatistikk mot Østsiden i serien, men i dagens treningskamp fikk Østsiden revansje for de mange poengtapene mot våre menn.

Det ble aldri gøy for A-laget vårt i Østfoldhallen denne lørdagen. Østsiden har fått på plass et slagkraftig lag i kampen om opprykk fra tredjedivisjon denne sesongen, mens Nesodden rykket ned i fjor, og skal kjempe om et opprykk i årets fjerdedivisjon. Dermed ligger det litt i kortene at det her skulle være et nivåforskjell, men et nesoddenhjerte har jo alltid tro på noe godt, samme hva.

Østsiden var veldig sterke, og Nesodden fikk kjenne litt på det å ha mistet flere av de rutinerte spillerne. Dermed ble halvøyalaget litt for ungt og lett mot et heltent Østsiden-lag. Nesodden gikk av banen med 6-0-tap, så får det være en fattig trøst at vi tror Østsiden vil kjempe om opprykk til 2. divisjon denne sesongen, mens vi skal kjempe om opprykk til tredjedivisjon.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar