Oscar Halvorsen klar for Nesodden

Etter noen år borte fra halvøya, og med bagen full av spennende erfaringer, vender Oscar Halvorsen tilbake til Nesodden Fotball.

– Fotball må være gøy
– Den siste tiden har fotball hvert mer et slit og ork enn det har vært gøy, sier Oscar.

Dette er grunnen til at han valgte å komme hjem til spill i Nesodden.

– Jeg har tro på det som skjer rundt fotballen på Nesodden om dagen og føler at jeg kan få tilbake motivasjonen og gleden ved å spille fotball her, og da er det fullt mulig å utvikle seg videre, og så langt så trives jeg veldig godt både med lagkamerater og apparatet rundt laget.

Hvilke forventninger har du til året sesong og hva kan vi forvente av deg?
– Jeg ønsker å utvikle meg videre som fotballspiller, og forventer at det er mulig å få til i NIF denne sesongen, også har jeg en veldig klar personlig ambisjon om å bidra til at laget rykker opp, noe som er en klar målsetning for alle rundt laget. Jeg ønsker å være en type back som kan være med å bidra i det offensive spillet og å være kreativ. Jeg kan fortsatt utvikle meg når det gjelder det fotballfaglige og håper å komme ut av sesongen mentalt sterkere og med lysten til å satse for fullt igjen.

Nesoddenfotball.no ønsker Oscar hjertelig velkommen hjem, og vi gleder oss til å se han i aksjon.

Legg igjen en kommentar