Nesodden videre i NM!

Nesodden har nådd første ordinære runde av NM etter en sterk seier borte mot Borgar onsdag kveld. Dermed kan laget glede seg over å ha tatt et steg nærmere Ullevaal!

Nesodden knuste 3. divisjonslaget Drøbak/Frogn i forrige kvalifiseringsrunde. Denne gangen var det 4. divisjonslaget Borgar som skulle overvinnes på vår meget optimistiske vei til Ullevaal-finalen november 2016.

Les også: Borgars cupdrøm knust (www.sa.no)

Halvøyalaget trengte bare 12 minutter før ballen ble plassert bak Borgar-keeper Jan-Andre Berge. Jan Axel Skonnord headet ballen i mål og Nesodden ledet 0-1. Kim Viken ville bli med på målprotokollen, og etter 17. minutter fikk også han ballen i mål. Dermed ledet Nesodden 0-2 mot Borgar i Sarpsborg, og vertene hadde en stor jobb foran seg.

Nesodden sikret seieren etter scoring av Henrik Lunqvist i det 76. minutt. Det ble en trygg 0-3-seier til Nesodden i Sarpsborg denne kvelden, og kan nå se fram til hvem som blir neste overkommelige motstander i NM.

Fornøyd trener
A-lags trener Geir Harald Smith var en fornøyd mann etter at plassen i første runde av cupen var sikret.
– I dag spilte vi en god kamp. Det var kun 20 minutter i midten av 1. omgang at vi ikke var helt på høyde, men vi startet kampen meget godt. I 2. omgang så har vi full kontroll og det hadde ikke hvert noe å si på om det hadde blitt større seiersmargin, forteller hovedtreneren til nesoddenfotball.no

Tippeliga eller 3. divisjon
Når det gjelder ønskemotstander for 1. runde så kunne ikke kontrastene vært større når det gjelder ønsket om motstander for a-laget.
– Enten så håper jeg på et Tippeliga-lag så vi kan få laget en ordentlig publikumsfest på Berger, eller så håper jeg vi får et 3. divisjonslag, slik at sjansen for avansement er størst mulig, avslutter Geir Harald Smith.

Dagens NIF-spiller:
Kaptein Christian Davidsen spilte en meget god kamp sentralt på midten og styrte mye av det som foregikk på Sarpsborg stadion onsdag kveld.

Nesoddenfotball.no gratulerer 99-modellen Casper De Caupa med debut i offisiell kamp for A-laget. Casper har fått mye spilletid i vinterens treningskamper, men innhoppet mot Borgar var de første minuttene i offisiell kamp. Gratulerer!

Publisert
Kategorisert som Menn

Legg igjen en kommentar