Tapte i serieåpningen!

Nesodden møtte mandag kveld KFUM 2 i serieåpning, og det ble ikke den festen man helt hadde håpet på. Nesodden lå under 0-2 til pause, og tapte til slutt 0-3.

Foto: Casper de Capua

Det var knyttet stort spenning til serieåpningen mandag kveld på Berger kunstgressbane, men det var et uvanlig sterkt andrelag KFUM stilte med til oppgjøret. Fra avspark var det tydelig at Nesodden virkelig skulle få bryne seg på en sterk motstander, med raskt balltempo og en god pasningspresisjon. Nesodden ble jobbende defensivt, men viste likevel at de ville spille seg ut, og skapte fine overganger. Likevel var motstanderen for god, og fikk flere sjanser cornere i mot oss, før vi fikk vårt første. Til pause hadde KFUM 2 tatt ledelsen 0-2, første målet på corner, mens det andre målet var en meget god prestasjon av KFUM-spilleren som i spiss vinkel likevel fikk ballen i mål.

Protest fra NIF
Andreomgangen var Nesodden langt bedre og hang med på spillet, men det ble ingen scoringer for halvøyalaget, mens KFUM 2 fikk sitt tredje og siste mål for dagen et godt stykke ut i omgangen. Etter kampen ble det lagt inn protest fra Nesodden IF i forhold til bruk av overårige hos KFUM 2. Til kampen stilte gjestende lag med syv over en alder av 22 år, mens det som er tillatt er tre. Om protesten skulle gå gjennom, vil Nesodden ende opp med tre poeng til tross for tapet.

100 kamper for NIF
Ellers ble Nesoddens kaptein Christian Davidsen hedret for sine 100 kamper for NIF. I høstoppgjøret mot DFI, en kamp Nesodden vant 5-3, ble kapteinens 100. kamp i NIF-trøya, og er dermed spiller nr. 54 som når så mange kamper for halvøyalaget i nyere tid. I tillegg til blomster, diplom og NIF-trøye med nr. 100 fikk han også gavekort fra Energihuset Sport og Fritid på kr. 1000. Nesodden IF Fotball takker for lojaliteten og håper på 100 til!

Dagens NIF-spiller
En lokal jury kåret jubilanten Christian Davidsen til dagens beste NIF-spiller. Kampens beste spiller får et gavekort på kr 200 fra Energihuset Sport og Fritid. Dermed hanket kapteinen inn hele 1200 kroner på kampen. Ikke verst på en regnfull mandagskveld på Berger kunstgressbane.

Laget fra start:
Mathias Møller, Jan Axel Skonnord, Jakob Bjøndal, Matias Skindlo, Dino Palos, Ole Martin Grime, Henrik Lundqvist, Sjur Sæbjørnsen, Christian Davidsen, Esben Smith og Kim Viken.

Benyttede innbyttere:
Joakim Fjørtoft Lien, Mats Ø. J. Arntzen og Mathias Smith

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar