G19: Seier mandag og ny kamp fredag

G19 åpnet serien med å slå Langhus 2-1 hjemme på berger mandag kveld, og allerede fredag er det duket for årets andre seriekamp når man tar turen til Oslo for å møte Manglerud Star

Sløste med sjansene
Det burde aldri vært noe tvil om hvor poengene skulle havne mandag kveld, men Nesodden gjorde kampen unødvendig spennende med å aldri klare å punktere kampen. 1-0 kom ca. 30 minutter ut i 1 omgang ved Markus Færvik og var veldig fortjent etter at halvøy laget hadde brent flere store muligheter. 2. omgang fortsatte som den første med et totalt overtak til Nesodden og flere enorme muligheter, men mål ble det ikke. Først når det var spilt 87 minutter kom mål nr. 2 og da var det Langhus som utlignet til 1-1 etter at Nesodden ga bort ballen på egen halvdel. 3 minutter på overtid skulle allikevel Nesodden få sitt mål nr. 2 også denne gangen ved Markus Færvik og alle 3 poengene ble igjen på Nesodden.

Misfornøyd med prestasjonen
Joda, det hadde hvert et ran om Langhus hadde fått med seg poeng for sjanse statistikken telte 14-2 til Nesodden, men sportssjef GH var allikevel ikke spesielt fornøyd med det som hadde blitt vist av junior laget. «Denne kampen bør være avgjort til pause, og etter 65 minutter så hadde det ikke hvert noe å si på om vi hadde ledet 5-0, men vi er utrolig ineffektive og når man brenner så mye sjanser så og ikke får 2-0 målet så er det jo alltid en mulighet for at motstanderen skal kunne utligne. Når det er sagt så er det ikke bare det at vi ikke skårer mål som er problemet, vi spiller i sum en altfor dårlig fotball kamp, det er for mange som bruker altfor mye tid med ball og bevegelsen rundt ballfører spesielt på siste 3 de er nesten fraværende. Det vi skal være fornøyd med er at vi klarer å respondere da Langhus utlignet og får satt seiersmålet, men vi kan ikke ha mange sånne kamper hvis vi skal være med å kjempe om opprykk», avslutter GH.

Ny kamp fredag
Allerede fredag skal juniorgutta kjempe om nye 3 poeng da de tar turen til Oslo for å møte Manglerud Star. «Det blir omtrent den samme troppen som møtte Langhus på mandag», sier GH til nesoddenfotball.no. Vi tipper at nå som premierenervene er lagt vekk og man har fått en seier, så vil vi se et juniorlag som viser seg fra en mye bedre side fredag kveld på Manglerud.

Legg igjen en kommentar