NIF Media trenger hjelp!

Vi er allerede en gruppe med engasjerte mediafolk i klubben, men flere av oss står med også andre oppgaver i klubben som tar tiden fra oss. Er DU den vi trenger?

I dag er vi fem stykker som enten skriver for hjemmesiden, tar bilder, filmer kamper, lager videoreportasjer, oppdaterer klubbens sosiale medier, holder statistikken i orden på hjemmesiden eller lager reklamefiler for klubben med mer. Men flere av oss har andre roller og oppgaver og dermed er behovet for hjelp til stede av og til. Kunne du være den vi trenger?

Vi trenger først og fremst deg som kan litt om fotografering fra før, og vet litt om filming. Vi forventer ikke at du er ekspert, men at du liker det som har med media å gjøre, og brenner for det. Hovedoppgaven er å være med på A-lagskamper for vårt herrelag på hjemmekamper, ved behov. Men det skjer av og til at vi også lager innslag, tar bilder på trening og annet som kan dukke opp av behov. Alle oppgavene foregår på Nesodden, først og fremst på Berger. Men av og til kan det dukke opp spørsmål om bortekamp også.

Hva forventes?
At du brenner for media
Har litt peiling på fotografering
Vet hvordan et normalt videokamera fungerer
At du av og til har tid til å stille opp
At du har evnen til å si NEI hvis det ikke passer

Hva får du?
Dette er ikke direkte en lønnet jobb, med basert på frivillighet. Men, du får muligheten til å prøve deg i mediarolle og utvikle deg gjennom erfaringer, og på den måten ha noe å vise til om du en dag søker jobb innenfor media.

Virker dette interessant? Har du lyst? Vi er allerede en bra gjeng, og det er derfor egentlig bare deg vi er ute etter som ekstra i teamet, men om du ikke er den som har blitt tatt inn i varmen, kan det likevel dukke opp behov løpet av sesongen og i framtiden. Ta kontakt om dette er noe for deg til jonas@nesoddenfotball.no i dag! Kom gjerne med spørsmål om noe er uklart.

Når har A-laget kamper? Sjekk terminlisten til Nesodden her:
Terminliste

Neste behov for hjelp er fredag ettermiddag 22. april, hvor vi skal bruke ca en time til å spille inn en duell mellom to spillere på Berger. Ellers er det foreløpig behov mandag ettermiddag 25. april og mandag ettermiddag 23. mai, begge er hjemmekamper på Berger KGB.

Med vennlig hilsen
Jonas Moen
Mediaansvarlig
Nesodden IF Fotball
E-post: jonas@nesoddenfotball.no
Mobil: 40487140

Legg igjen en kommentar