Oppløftende seier mot Wam-Kam!

Nesodden A-lag menn snudde trenden fra forrige kamp med å slå Wam-Kam på bortebane!

Halvøyalaget fikk ikke den serieåpningen de håpte på hjemme mot KFUM2, men i denne kampen var det mye positivt som igjen resulterte i 1-3-seier til NIF.

Selv om tapet mot KFUM 2 kan bli omgjort til seier pga brudd på regler vedrørende bruk av overårige spillere, var det et heltent A-lag som ville bevise at de kan bedre enn hva resultatet fra hjemmekampen skulle tilsi.

Nesodden tok ledelsen ved Kim Viken, og til tross for at Wam-Kam utlignet ikke lenge etter var det tidlig klart at denne kampen skulle Nesodden vinne. Matias Soløy Skindlo sikret Nesodden en 1-2-ledelse i kampen, mens Markus Karel Færevik ble matchvinner med Nesoddens tredje scoring. Dermed har halvøyalaget allerede nå gjort sin beste sesong i april måned siden 2011!

Langt fra fornøyd
Til tross for seier borte mot Wam-Kam, var likevel hovedtrener Geir Harald Smith alt annet enn fornøyd med lagets prestasjoner.
Dette er det svakeste vi har prestert siden jeg tok over trenerrollen for a-laget. Vi slipper oss ned på motstandernivået og lager en unødvendig spennende fotballkamp. Hvis man skal se noe positivt med dette så får det være at etter to serierunder, hvor vi har prestert langt under middels, trolig blir stående med seks poeng, forteller GHS til nesoddenfotball.no.

Dagens NIF-gutt
Med scoring, og generelt godt stopperspill, stikker Matias Skindlo av med tittelen som dagens NIF-gutt.

Hvis ikke statistikken under vises normalt, kan du gå hit for å få den opp i eget vindu:
http://nesoddenfotball.no/statistikk/matchdetails.php?id=135

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar