Christian Davidsen med 100 kamper!

Christian Davidsen spilte sin 100. kamp for Nesodden høsten 2015 mot DFI.

Foto: Per Wollbraaten

Ved forrige hjemmekamp ble det gjort stas på innsatsen hvor han mottok diplom, blomster, drakt og gavekort fra Energihuset. Siden ikke hele Nesoddens fotballfamilie var å se på banen ved forrige hjemmekamp blir prestasjonen også markedsført her på nett.

Christian har lenge båret kapteinsbindet for klubben, og vært en viktig brikke som blant annet kontinuitetsbærer i laget, ambassadør og og en hardtkjempende spiller. Å nå 100 kamper er en milepæl i klubbens nyere historie, og ser vi bort fra de første 40 årene av klubbens historie, så er Davidsen garantert vår 54. spiller i historien som har spilt 100 kamper (i serie og cup – treningskamper er ikke regnet med).

Per i dag har Christian spilt 108 kamper for klubben, og ligger på en foreløpig 52. plass på vår adelskalender (kalenderen oppdateres hver 6. måned)

Stolt
– Det har blitt noen år i klubben nå, og det er hyggelig å se at alle de timene man legger ned for klubben blir verdsatt. Jeg er stolt av å ha nådd 100 kamper, og jeg ser gjerne at det blir flere. En stor takk til klubben for blomstene, drakta og ikke minst takk til Energihuset for gavekort på 1000 kr, forteller Christian Davidsen til nesoddenfotball.no.

Spillerstatistikk om Davidsen siden 2012:

Skulle du ikke få opp statistikken, kan du prøve ved å gå hit:
http://www.nesoddenfotball.no/statistikk/player.php?id=3

Legg igjen en kommentar