Elshaug: Vi må matche NIF på innsats!

Rene Elshaug står kledd i gult på motsatt banehalvdel når Nesodden spiller mot 2. divisjonslaget Moss onsdag kveld. Stopperkjempen hadde to sesonger i NIF-trøya, den gangen som spiss. Nå kan han bli den som hindrer Nesoddens håp om avansement i norgesmesterskapet!

Det skal bli gøy å komme tilbake og møte de i og rundt klubben igjen. Jeg hadde to flotte år på Nesodden og ble kjent med mange hyggelige mennesker. Jeg ble glad i klubben den korte tiden jeg var her, så det skal bli hyggelig å møte igjen gamle kjente, men det blir litt spesielt å spille mot dere, forteller Rene Elshaug til nesoddenfotball.no.

Må matche NIF på innsats!
Til tross for at det er to divisjoner mellom Nesodden og Moss, tror likevel Elshaug at muligheten til NIF ikke er umulig.
Selvfølgelig har Nesodden en sjanse. Det er flere gode spillere i stallen deres som har erfaring fra 2. og 3. divisjon og som vet hva som skal til. I tillegg så kommer vi fra et surt tap i serieåpningen, så selvtilliten vår kan være litt lav. Vi må matche NIF på innsats, hvis ikke så blir det jevnt. Cup er cup, konstaterer Moss-spilleren.

Fra spiss til stopper
Rene Elshaug var en dødelig spiss på topp for Nesodden, og det var farlig på topp hver gang han fikk ballen. Siden sist har han nå blitt omskolert til stopper, og tar etter all sannsynlighet stopperplass mot Nesodden i cup-kampen onsdag.
Det var litt uvant i starten som stopper, men det gikk over all forventning etterhvert. Forrige sesong ble jeg kåret til årets kæll av kråkevingen, som stopper. Det betydde veldig mye for meg. Så jeg må vel si at overgangen har gått veldig bra.

På spørsmål om hvem av spillerne i NIF han frykter mest i morgen, trekker Rene Elshaug fram hele laget.
Laget Nesodden er den jeg frykter. De har vist i kvalikken, frem til nå, at de kan slå lag fra nivå over seg. Ikke bare slå, men de har knust DFI og Borgar, og det har de gjort som et lag, avslutter Moss-spilleren Rene Elshaug.

Få med deg Nesoddens kamp om avansement i Norges-cupen i morgen, onsdag 13. april på Berger KGB, kl. 18.00!

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar