Ingen cup-bombe på Berger

Mange trodde på det umulige, men to divisjoners forskjell ble for mye onsdag ettermiddag. Nesodden kjempet tappert, men Moss ble for sterke.

Av Mathias Bjerkan
Foto: Casper de Capua

Moss tok naturlig føringen i kampen fra start. Skudd fra 20 som går inn, og gjestene fra Østfold i ledelsen etter 10 minutter. Etter drøye 20 minuttet, går de gulkledde opp i 2-0 etter et iskaldt øyeblikk. Vender seg vekk fra stopper og lurer keeper. Skulle ikke gå mer enn 25 minutter før Moss gikk opp i 3. Skudd fra 16 sitter klint nedi venstre hjørnet. Fra å ikke henge med den første halvtimen, så var vertene mer frempå det siste kvarteret.

0-3 til pause

Moss vært frempå med en del halvsjanser. Nesodden henger med i banespillet. Etter 70 minutter blir det spilt en pasning mellom vertenes forsvar, alene med keeper er han nådeløs og setter inn 4-0. Pasning med vinkel på 45-grader fører til at Moss bare kan bredside inn kampens 5. mål. Kampen avsluttes etter at østfoldingene banker inn 6-0. Selv om Nesodden hevet seg i banespillet og var mer offensivt rettet slutten av 1. omgang og i store deler av 2. omgang var de langt unna en cup-bombe.

Jakob_bjondal_moss_nm_tap_2016
Nesodden og Jakob Bjøndal (bildet) kjempet hardt, men Moss ble dessverre for sterke denne ettermiddagen

Sluttresultat: 0-6

Bytter:
* 46 min – Moss
* 60 min – Moss
* 70 min – NIF: Sjur Sæbjørnsen inn, Joakim Lien ut
* 70 min – Moss
* 76 min – NIF: Mathias Smith inn, Alexander Myklebust ut
* 82 min – NIF: Mats Arntzen inn, Matias Skindlo ut

Flere bilder fra kampen:

Bilder fra kampen mellom Nesodden og Moss i NM på Berger KGB.

Posted by Nesodden Fotball on 13. april 2016

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar