Målkalas mot Teisen!

Nesodden møtte lørdag Teisen i 3. runde av 4. divisjon. Det ble en meget målrik affære hvor Nesodden nettet hele åtte ganger før kampen var over.

Av Mathias Bjerkan

Nesodden kontrollerte de første minuttene med mye balltrilling og fine kombinasjoner. Det skulle ikke ta mer enn åtte minutter før Nesodden tok ledelsen. Et vellykket ettertrykk fører til at Jakob får ballen på skrått hold fra 10 meter, og klinker den i nettaket.
Tolv minutter senere ble starten på champagne-fotball og et vanvittig målbonanza. Det starter med at Viken blir spilt gjennom alene med keeper og er like iskald som alltid. Etter drøye halvtimen er det et nydelig angrep som ender opp med at Viken igjen er alene med keeper, og som tidligere i kampen, så setter han den kontrollert i kassa.
Det gikk ikke mer enn minuttet før Nesodden scoret enda en gang. Myklebust, i en god scoringsposisjon, serverer Viken i en enda bedre posisjon, og dermed ble hattricket fullkomment.
Like etter snus rollene. Myklebust vil være med på leken, og det får Viken med seg som serverer ham scoringen. Viken fortsetter å være Teisen sitt vonde mareritt. Rett før pause blir han spilt gjennom alene med keeper, som må hente ballen ut av nettet for sjette gang på kun 45 minutter!

Nesodden ledet 6-0 til pause!

Innledningsvis i andre omgang virker Teisen mer påskrudd. Likevel scorer Nesodden det første i omgangen, og kampens syvende etter at Jan Axel pirker inn en retur fra to meter. Balltempoet til vertene er ikke like høyt som i første omgang, noe trener GH viste uttrykk for da han samlet laget. Som en naturlig konsekvens av det var det en periode uten at noe bemerkelsesverdig skjedde. Etter 78 minutter skulle det smelle bak Teisens keeper igjen. Markus Færevik blir spilt opp og får vendt seg mot mål, før han lurer den forbi keeper. Den horrible dagen for Teisen blir kronet med rødt kort til gjestene rett før slutt.

NIF-spiller_Esben_Smith_Teisen_2016

Dagens NIF-gutt: Esben Smith

Bytter:
* 51 min – Tinius Fjærn inn, Mathias Møller
* 51 min – Joakim Lien inn, Kim Viken ut
* 55 min – Mats Arntzen inn, Sjur Sæbjørnsen ut
* 55 min – Teisen
* 57 min – Teisen
* 61 min – Oscar Halvorsen inn, Dino Palos
* 61 min – Markus Færevik inn, Alexander Myklebust
* 67 min – Teisen
* 67 min – Matias Skindlo inn, Jakob Bjøndal
* 67 min – Lars Neerbye inn, Henrik Lundquist ut
* 71 min – Teisen

Flere bilder fra kampen:

Bilder fra Nesoddens seier mot Teisen i 4. divisjon på Berger KGB, lørdag 16. april 2016.

Posted by Nesodden Fotball on 16. april 2016

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar