G19: Målkalas mot Oppsal

Fredag kveld spilte Nesodden hjemmekamp mot Oppsal 2, en kamp Nesodden vant med hele 6-1 i målprotokollen.

Før oppgjøret stod rekruttlaget til Oppsal uten tap, og det var knyttet stor spenning til Nesoddens muligheter til et godt resultat. Men, det var tydelig tidlig at dette skulle gå hvittrøyenes vei på Berger KGB. Ikke langt ut i førsteomgangen fikk hjemmelaget straffe. En straffe Casper de Capua plasserte trygt i mål, og Nesodden ledet 1-0. Ikke lenge etter skulle backen Mathias Bjerkan sikre Nesoddens andre scoring. Til tross for dominans i spill og sjanser, var det kun 2-0 til pause for vertene.

Header_Casper_d_c_G19_2016

Enveiskjøringen fortsatte i andreomgangen, og denne skulle i tillegg bli langt mer målrik. Dommeren hadde knapt nok blåst i gang siste omgang da Thomas Størmer scoret et vakkert mål fra like utenfor 16-meteren.

Header_thomas_G19_2016

Ikke lenge etter var det Simon Steinsvik som scoret for Nesodden. Halvøyalaget ledet 4-0. Tempoet forsvant, og det var liten tvil om at Nesodden skulle stikke av med seieren, men det måtte et baklengsmål til for å få igang juniorlaget til Nesodden. Oppsal 2 måtte ha hjelp av Nesodden med et selvmål av vertene for å få sin første scoring i kampen. Målet fikk opp tempoet i hvittrøyene, og spesielt Markus Færevik. Han økte ledelsen til bådet 5-1 og 6-1, hvor det siste også ble sluttresultatet.

Header_Markus_g19_2016

Nesodden hadde dermed påført Oppsal 2 årets første tap, og er fremdeles med i opprykkskampen på andreplass i 2. divisjon.

Et stort pluss i kampen var oppmøte av Nesodden-russ som bidro til stemning på lekteren, og trakk til seg ytterligere tilskuere som ville ha russekort. Dermed var det rikt med tilskuere denne fredagskvelden.

Header_Martin_G19_2016

Legg igjen en kommentar