NIF fremdeles ubeseiret!

Berger KGB (Nesodden 2-2 Ullern 2): Nesodden klarte uavgjort mot rekruttlaget til Ullern, men det var en kamp som hadde alt. Kampen bestod av flere kort enn hva det er av innbydelser til en barnebursdag, og Nesodden fikk i tillegg en utvisning og straffemål i mot på slutten av andre omgang. Derfor var jubelen stor da Kim Viken sikret poengdeling i siste sekund!

Av Mathias Bjerkan

Innledningsvis i kampen var det to lag som ville inneha mye ball og var lite risikovillige. Dette førte til lite underholdning i form av sjanser. I det 22. minutt skjedde det endelig noe. Henke snapper ballen like utenfor 16-meteren til Ullern, driver forbi stopperen, og sender vertene opp i 1-0 med en kontrollert avslutning. Videre i kampen har Nesodden et stort initiativ i kampen, hvorav Viken blir avblåst for offside to ganger som han begge gangene sendte i mål. I etterkant viste det seg at den første annuleringen aldri skulle blitt avblåst for offside. Fire minutter før pause utlignet Ullern litt ut av det blå. Et frispark i farlig innleggsposisjon blir slått inn i feltet, og dårlig kommunikasjon fører til at den spretter forbi alle og inn i buret bak Møller.

Stillingen til pause var 1-1.

Det var tydelig at resultatet hadde stor innvirkning på spillet utpå der da lagene trillet i gang andre omgang. Som i første omgang, så ville ingen av lagene risikere stort de første 20-25 minuttene av omgangen, samt lå tette og kompakte når motstanderen trillet ball.
Etter 76 minutter ble det livlig igjen på kunstgresset. Et skudd går rett i Ole Grime, som på strek hindrer mål. Dommeren mener at den treffer hånda til Grime, og dømmer dermed straffe og marsjordre til gjøvikværingen, til store protester fra samtlige hvitkledde. Straffen settes oppi nettaket, og gjestene fra Oslo går opp i 2-1. Nesodden, i undertall, så lenge ut til å ikke ville ta med seg poeng fra denne kampen. Men på overtid kom utligningen! Det starter med at Dino setter fart på venstresiden og finner Viken i feltet. Som så mange ganger før, så prikker han den i nettet bak gjestenes sisteskanse til øredøvende jubel! Dermed endte det 2-2 på Berger etter en høydramatisk avslutning.

Bytter:
* 66 min – Alexander Myklebust ut, Sjur Sæbjørnsen inn
* 85 min – Oscar Halvorsen ut, Lars Neerbye Eriksen inn

Dagens NIF-gutt: Jakob Bjøndal

Bilder fra kampen mellom Nesodden og Ullern 2.

Posted by Nesodden Fotball on 25. april 2016

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar