NIFTV: Er dette hands?

Nesoddens kaptein Ole Kristian Grime ble utvist i andre omgang for hands i straffefeltet til Nesodden. Ullern 2 fikk tildelt straffe, mens Nesodden måtte spille med en mann mindre resten av omgangen.

Se video av situasjonen nederst i artikkelen!

Streng tolkning av regelverket
– Det kommer et skudd fra en til to meter som treffer meg i hånda som jeg har på magen. Jeg mener man skal legge en mildt sagt streng tolkning av regelverket til grunn hvis man skal dømme straffe der, med tanke på at jeg ikke drar noen som helst fordel av at ballen treffer hånda. Hadde ikke hånda vært der hadde den truffet meg i magen, forteller kaptein Ole Kristian Grime til nesoddenfotball.no, før han avslutter:
– Når det er sagt, er jeg enig i det røde kortet da han først kommer til at det skal blåses straffe.

Se alle målene, en av Nesoddens annulerte scoringer samt straffesituasjonen her:
Filmet av Casper de Capua

Legg igjen en kommentar