Syv kamper uten tap!

Nesodden har til gode å tape en kamp i årets 4. divisjon. I kveld var det OSI som måtte gi tapt for Nesodden, og det til tross for at halvøyalaget leverte årsverste i følge A-lagstrener Geir Harald Smith!

Nesodden spilte i dag bortekamp mot OSI, og klarte å få med seg en 5-3-seier i det som ble Nesoddens 6. seier, og 7. kamp uten tap!

2-2 til pause
OSI tok likevel ledelsen etter 7 minutter av kampen. Fem minutter senere utliknet Nesodden ved Dino Palos. Ikke lenge etter tok Nesodden ledelsen etter scoring av Ole Kristian Grime. Halvøyalaget kontrollerte kampen helt fram til ca. 38. minutt. Da utliknet OSI og det stod 2-2 til pause.

To mål av Viken
Nesodden hadde dårlig balltempo i andre omgang, og OSI lå bakpå og satset på kontringer. Det viste seg at byttene Nesodden foretok skulle bli sentrale for å hale i land borteseier mot OSI. Nesodden gjorde et dobbeltbytte hvor Joakim Lien Fjørtoft og Henrik Lundqvist kom inn etter 65 minutter, mens Markus Færevik entret matta etter 70 minutter. Halvøyalaget hevet seg og fikk to raske scoringer av Esben Smith (ca. 80 min) og Kim Viken (ca. 82 min). Sistnevnte ordnet også Nesoddens femte mål for dagen i det 89. minutt. På overtid slapp Nesodden inn en scoring, og sluttresultatet endte med en 5-3-seier for Nesodden mot OSI.

Årsverste
– Dette var årsverste. Vi presterer langt under pari og er rett og slett ikke gode om dagen spillemessig. Forsåvidt positivt at vi vinner og ikke mister hodet, men vi henger ikke sammen totalt sett, forteller en noe skuffet A-lagstrener Geir Harald Smith til nesoddenfotball.no.

Dagens NIF-gutt(er)
Dagens NIF-gutter ble trioen med unggutter som kom inn og bidro sterkt til å avgjøre kampen: Joakim Lien Fjørtoft, Henrik Lundqvist og Markus Færevik.

[team1]

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar