Uavgjort med en mann utvist!

Berger KGB (Nesodden 2-2 Romsås): Det var duket for et oppgjør mellom Nesodden og Romsås denne mandagskvelden på Berger. Det ble en kamp som inneholdt mål, taklinger og amper stemning. Alt i alt endte kampen opp med riktig utfall.

Av Mathias Bjerkan

Vertene åpnet kampen med et voldsomt høyt press. Dette fikk de betalt for etter 5 minutter da Sjur Sæbjørnsen finner Ole Grime på 20 meter, som plasserer den lavt i hjørnet. Videre i kampen mistet hjemmelaget mer og mer initiativet, og det tok ikke lang tid før Romsås utlignet. I det kampuret hadde tikket 13 minutter, så kommer det et innlegg inn i boksen til Nesodden, hvor banens Akinfenwa trenger to forsøk på å sette den i mål. Den siste halvtimen i omgangen er Romsås det klart førende laget og har en del halvsjanser, uten å putte ballen i mål. Dermed blåste dommeren av for pause på stillingen 1-1.

Gjestene gikk ut i hundre da andre omgang ble satt i gang, og var nære ved å ta ledelsen etter et frispark som ble sendt i stolpen og ut. Likevel tok det ikke mange minuttene før Oslo-laget gikk fortjent opp i ledelsen. Dette kom etter en bra enkeltprestasjon i forkant, som ble avsluttet med et velplassert skudd i det 53. minutt. Etter dette skrudde Nesodden om og fant mer og mer rytmen. Da skulle det ikke gå lang tid før Myklebust levde opp til navnet luftens baron, da han raget høyest på et innlegg i det 66. minutt og utlignet! Etter en periode med lite liv og røre, så tok det seg opp meget etter en takling fra Jan Axel, som dommer mente var kvalifisert for rødt kort. Dette førte til store protester fra vertene og tilskuerne, samt amper stemning ute på banen. Til tross for en livlig avslutning, så endte det 2-2 på Berger denne mandagskvelden.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar