G15-1: Solid gjennomføring mot Kjelsås

NIF 6 -1 Kjelsås

 

Nesodden tok kontroll over kampen fra første minutt og viste at i denne kampen  mente man virkelig alvor.

Før det var gått 2 minutter lå den første ballen bak Kjelsås-keeperen etter at Håvard var på rett plass til rett tid og satte sikkert inn 1-0. Videre fortsatte man å styre spillet og skapte noen farligheter ved godt kombinasjonsspill.

2-0 scoringen kom etter raske kombinasjoner og gode bevegelser i boks som endte med at Joakim  enkelt kunne sette inn sin første for dagen etter et godt innlegg fra Alex på venstrekanten. Det blir jevnspilt ut omgangen, men Nesodden har stort sett god kontroll defensivt. Kjelsås har noen små farligheter på overganger, men på de få gjennomspillene var keeper Julian på riktig plassert og offensiv i stilen som gjorde at han tok seg av de sjansene. Man klarer uansett å kontrollere spillet i stor nok grad til at det ikke blir noen flere store sjanser noen vei og Nesodden tar med seg 2-0 inn til pause.

I pausen blir vi enig om at vi må fortsette å spille vårt eget spill og ikke bli passive i det vi foretar oss. Vi skulle bygge videre på det som var bra, samt at vi skulle skjerpe opp nøyaktigheten på den siste 3-delen og ikke spille på oss farlige brudd.

Fra start av i 2.omgang setter Kjelsås et høyt press og avgir samtidig et enormt bakrom som vi kan utnytte. Men vi er dessverre litt for upresise i starten av 2.omgang til at vi klarer å spille oss til gode sjanser. Selv om det blir småhektisk og noen farlige situasjoner i møte mot det høye presset, tar vi til slutt kontroll over kampen igjen og får i gang vårt eget spill og Kjelsås-spillerne blir løpende mer og mer i mellom uten at de får de bruddene de ønsker.

20 minutter ut i den 2 omgangen kommer 3-0 scoringen etter en strålende slått dødball av Anders som finner Joakim i feltet som stanger den vakkert i mål. Herifra og ut hadde vi kontroll på kampen og slapp til svært lite defensivt, samtidig som man hadde tilløp til gode angrep selv. Noen minutter etter 3-0 spilles Joakim igjennom i bakrom og header en sprettende ball over keeper og 4-0 er et faktum.

Likevel skal Kjelsås få en litt heldig scoring da de spiller igjennom i bakrom, men Markus er først foran spiss, som dytter Markus overende og setter inn 4-1. Vi klarer likevel å beholde roen i det vi gjør og opptrer som et solid kollektiv hvor alle jobber for hverandre hele veien inn.

5-1 scoringen kommer etter at Stian har kommet seg fri på venstrekanten og på et utrolig hvis får løfta ballen opp i motsatt kryss fra nesten død vinkel. Like etter kommer Tom seg igjennom og er iskald alene med keeper og fastsetter sluttresultatet til 6-1.

Totalt sett gjennomfører vi en bunnsolid kamp mot et lag som ikke har sluppet inn mer en 2 mål i en kamp før de møtte oss. Vi følger kampplan fra start til slutt og viser at vi har modenhet i spillet og tar gode valg utover i kampen. Offensivt flyter det tidvis bra og vi er flinke til å skape overtallsituasjoner og gjøre hverandre gode ved hjelp av samtidige bevegelser og ved å true ulike rom. Defensivt har vi god kontroll i etablert forsvar stort sett, selv om vi fortsatt har forbedringspotensial i vår defensive omstilling.

Her var det uansett mye positivt å ta med seg videre til neste kamp, spesielt at vi fremstår som et lag som jobber og kriger for hverandre hele veien og at det legger et grunnlag som gjør oss gode sammen. En solid prestasjon, sørget for et godt resultat. Nå er det bare å ta med seg den gode følelsen, se fremover mot neste kamp og sørge for at vi igjen tar fram det potensialet som ligger i dette laget.

Legg igjen en kommentar