MSA: Bortekamp mot NIH i dag!

Nesodden står fremdeles ubeseiret i årets 4. divisjon og i dag er det NIH som tar i mot halvøyalaget i kampen om poengene.

Norges Idrettshøgskole (NIH) har ikke hatt den beste åpningen denne sesongen og står med tre seire og fem tap på åtte kamper. Laget ligger 11 poeng bak Nesodden på tabellen, på en niende plass. Nesodden ligger på andreplassen, to poeng bak Holmlia.

Nesodden på sin side har hatt en eventyrlig serieåpning og laget satser hardt på å ta med poeng fra dagens bortekamp. Under er statistikk for poengfangsten måned for måned de siste årene. Den røde søylen er årets sesong. For at Nesodden skal holde samme nivå som 2012-sesongen er de nødt til å ta tre poeng i dag, men ser vi over to måneder har Nesodden allerede en langt bedre sesong enn hva de har hatt de siste fire årene.

Kampen spilles kl. 15 i dag på banen Norges Idrettshøgskole

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar