MSA: Lien med tre mål borte mot NIH!

Nesodden slo NIH 5-1 i bortekampen lørdag 28. mai. Tre av målene stod unge Joakim Lien (bildet) for!

Etter en litt vanskelig hjemmekamp mot Romsås i forrige seriekamp var det lørdag duket for en oppløftende innsats av Nesodden, i hvert fall i første omgang i følge kaptein Ole Kristian Grime.

– Jeg synes vi spiller en ganske god førsteomgang, hvor vi styrer det aller meste og har god kontroll på NIH defensivt, forteller kapteinen til nesoddenfotball.no.

Svak andreomgang
Nesodden ledet hele 4-0 til pause, men andreomgangen ble ikke så god laget ønsket.
– Etter å ha drept kampen i løpet av de første 45 minuttene, blir andreomgangen svak fra vår side. Det er noe vi har pratet om at ikke skal skje, så det er kjedelig at vi ikke makter å avslutte kampen med samme nivå som i første omgang. Men vi tar med oss nye tre poeng i en kamp hvor vi scorer mange mål. Og det er positivt, avslutter Ole Kristian Grime.

Joakim Fjørtoft Lien var virkelig i scoringsform mot NIH og scoret tre av Nesoddens fem mål. Av de 17 gangene han tidligere har vært på banen for A-laget (obligatoriske kamper) har han kun scoret ett mål. Nå har unggutten virkelig klatret på toppscorerlisten. De to andre målene ble scoret av Esben Lien Smith (1-3) og Alexander Myklebust (1-5).

Førstkommende onsdag blir det toppkamp for Nesodden. Da møter halvøyalaget serieleder Holmlia på Berger stadion kl. 19.00. En kamp du bare må se!

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar