Årets første serietap

Berger stadion (Nesodden 0-1 Holmlia): I årets første kamp på Berger stadion var det duket for toppoppgjør – et oppgjør som var jevnt og tett til sluttminuttene.

Av Mathias Bjerkan

Nesodden åpnet kampen best og var det førende laget. Deriblant ble det vist glimt av klasse, hvor fine kombinasjoner førte til noen sjanser. Men omgangen bar likevel preg av at ingen av lagene ville riskere for mye, og stod kompakte bakover, i kampen om tabelltoppen. Til tross for lite underholdning, så var det et nydelig vær som holdt tilskuerne værende på tribunen.

For alle tilskuerne som hadde håpt på mer underholdende fotball etter sidebytte, så måtte de fortsette å vente med det. Kampen utviklet seg til å bli det laget som scorer først vinner. Det ble også skjebnen, for etter 85 minutter fikk gjestene fra Holmlia hull på byllen. Et frispark blir svingt inn i feltet, hvor en rødkledd rager høyest i feltet og header den forbi vertenes sisteskanse. Da hadde ikke Nesodden en annen mulighet enn å gå «all-in» for utligning, noe som var ekstremt nært et faktum på tampen av kampen.

Dermed gikk Nesodden på sitt første tap i serien, mens Holmlia forblir ubeseiret, noe de ytret sterkt for etter kampen da de samlet seg i ring og jublet som om de hadde vunnet Champions League.

Kampens NIF-gutt: Dennis Tjernshaugen

Bytter (NIF):
28 min – Alexander Myklebust ut, Markus Færevik inn
64 min – Sjur Sæbjørnsen ut, Oscar Halvorsen inn
79 min – Markus Færevik ut, Magnus Fagernes inn
83 min – Jakob Bjøndal ut, Sjur Sæbjørnsen inn

Kort (NIF):
75 min – Jan Axel Skonnord

Neste hjemmekamp for Nesodden er lørdag 18. juni mot Wam-Kam.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar