G 14-2 Seier mot topplaget

Nesodden 2 – Holmlia 2 6-3

Ny kamp og det mot serieleder Holmlia som ikke har avgitt poeng og står med 4 strake seiere. Vi tar en prat i garderoben og legger en kampplan med høyt press. Med mange tilskuere på tribunen og nydelig sommer temperatur i luften så ligger alt til rette for en god match opplevelse for begge lag.

Dommeren setter i gang kampen og Holmlia gjør som vi har planlagt ved å sette et meget høyt press. Dette resulterer i at vi sliter med å komme over midtbanen i begynnelsen av kampen. Holmlia står høyt og produserer flere gode muligheter uten at avslutningene er spesielt farlige. Etter 10 minutter får vi et frispark et par meter utenfor Holmlias seksten meter. Oskar setter ballen rett i nota på sikkert vis. Vi må nok være ærlige og si at denne kommer litt mot spillets gang så langt i kampen. Kampen jevner seg litt met ut nå og vi er mer med på det som skjer nå. Holmlia fortsetter og komme til litt enkle avslutninger før vi får en 100% ved Martin som dessverre ikke går inn. Vi må vel si at kampen bølger frem og tilbake før Lukas spiller igjennom Elias på en flott stikker og 2-0 er status etter 28 minutter. Holmlia skrur opp tempoet og vi begynner å henge litt etter igjen som i starten av kampen. Etter 30 min er kun en god inngripen av Paul som holder Holmlia unna. To minutter senere skjer det uunngåelige hvor Holmlia får uttelling for sitt høye press. Nå er det spennende og Holmlia holder trykket oppe og etter 34 min så blåser dommer en litt billig straffe. Sist vi sjekket regelboka så skal man ikke dømme pga. at man tråkker på ballen. Straffen settes til høyre for keeper og 2-2 er nok mer et rettferdig resultat enn av vi leder til pause. Slik ser ikke Nesodden gutta det og går direkte i angrep og med mye frem og tilbake havner ballen rett i bena på Phillip B som fra 7 meter feier kula rett i nota og det er det siste som skjer i første omgang. 3-2 til pause må vel sies som et meget godt resultat for oss.

Andre omgang starter litt som den første med litt dominans av Holmlia men ikke så mye som første. I motsetning til første omgang så får Holmlia puttet ballen inn etter 37 minutter og lagene er igjen like langt. Holmlia fortsetter å styre kampen inntil vi vinner ballen på egen halvdel og setter fart med et nydelig «one thouch spill» som ender hos Nikko som scorer sikkert. Nå tar vi over kampen og begynner og komme rundt på kanten og etter 45 min får Emanuel et innlegg som han flikker videre på volley og i tverrligger. Etter 48 minutter får vi frispark ti meter inne på Holmlias høyre banehalvdel, Even legger et nydelig frispark over forsvaret og Elias starter ute på 20-25 meter med fullfart inn i feltet justerer han løpet og styrer ballen nydelig inn i mål på hode. Nå er det ikke lenger tvil om hvor seieren skal havne. Nå har Holmlia gutta løpt av seg det meste og det meste skjer inne foran deres 16 meter. Vi får corner og sender opp luftstyrkene vår med Fredrik og Nikko. Det betaler seg for nå setter Fredrik den siste spikern i kista og 6-3 står det etter 50 minutter. Siste delen av kampen bærer preg av to lag som har flyttet bena mye og fort gjennom hele kampen og det ender med at vi kontrollerer stort sett det meste som foregår uten å skape de store farlighetene og kampen ebber ut med en komfortabel 6-3 seier og noen små skader på Erlend og Arnold.

Tusen takk for en hyggelig opplevelse til gutta som gjør en kjempe kamp og et stort publikum som gjør dette til en meget hyggelig kveld på Nesoddenbanen.

Legg igjen en kommentar