Msa med ny toppkamp tirsdag

Vi håper Jan Axel Skonnord (bilde) og resten av Msa gutta får mer å juble over når de tirsdag kveld møter serieleder Kfum 2 til dyst i Oslo. Før kampen skiller det 2 poeng mellom lagene som innehar henholdsvis første og tredje plassen i 4 div Oslo avd 1

Nesodden har slitt spillemessige i flere kamper denne våren men har jevnt og trutt plukket poeng og befinner seg til tross for ekstreme skadeproblemer på en 3 plass kun 2 poeng bak dagens motstander Kåffa 2, som igjen ligger foran Holmlia på bedre målforskjell. De siste kampene tross tap for Holmlia så har det hvert fremgang og spore spillemessig for A-laget til Nesodden. Trener GH utdyper: » Ja vi er fornøyd med det spillemessige mot Holmlia selv om det ender med tap, og både mot Nih og mot Fortuna så har vi levert gode omganger i begge kamper, så vi er nok på rett spor. Vi har jo nesten hvert nødt til å spille inn en helt ny 11`er fra det vi brukte i treningskampene i vinter og helt i starten av serien, så at det tar litt tid før relasjonene setter seg og vi blir trygge på hverandre er ikke så rart. Nå virker det som om dette har blitt noe bedre i løpet av de siste 3 kampene så vi håper og ta med oss noe av det vi har prestert der inn i det som blir en meget tøff kamp mot Kfum»

Nesodden stiller med følgende tropp mot Kfum: Andreas Håskjold, Mathias Johnsen, Dino Palos, Oscar Halvorsen, Jacob Bjøndal, Dennis Tjernshaugen, Jan Axel Skonnord, Mathias Lien Smith, Sjur Sæbjørnsen, Ole Kristian Grime, Esben Lien Smith, Henrik Lundqvist, Joachim Fjørtoft Lien, Caper De Caupa, Markus Færvik. + at 2 spillere til blir plukket ut etter trening mandag.

Usikre: Magnus Fagernes ( behandles i dag ) Alex Myklebust ( strekk, blir muligens klar)

Utlignelige: Christian Davidsen (skulder operert, tilbake til høsten) Mathias Skindlo (skulder operert, tilbake til høsten) Mathias Møller (strekt leddbånd i ankel og kne, usikkert når tilbake) Lars Neerbye (Røket leddbånd i kne, ferdig for sesongen) Kim Viken (brusk i kne, usikkert når tilbake) Tinius Fjærn (bristet ribbein,1-2 uker ute) Joachim Lien (strekk, usikkert når tilbake)

Legg igjen en kommentar