Nesodden J14 imponterte på Ekeberg-sletta!

Slik gikk det med Nesoddens representanter under årets Norway Cup!

Nesoddens jenter 14 år klarte noe få NIF-lag har fått til gjennom Norway Cup-historien for halvøya, å ta seg til A-sluttspillet. Og det fullt fortjent. Laget tapte ikke en eneste kamp før kvartfinalen, som forøvrig ble sendt på TV2 Sportskanalen. Jentene åpnet i gruppespillet med å slå Vikersund (3-1) og uavgjort mot Klæbu (0-0) og Tertnes (0-0). I 1/16-finalen slo dem Bønes, og i 1/8-finalen var det Surnadal som måtte se seg slått av Nesoddens 14-åringer.

I kvartfinalen imponerte jentene, men det holdt ikke til seier mot Gjøvik-Lyn. Likevel leverte de et av Nesodden-historiens beste resultater på Ekeberg-sletta. Les mer om kampen her: NIF-jentene måtte gi tapt for Gjøvik-Lyn (amta+)

Ellers nådde Nesodden G13-1 1/32-finale i B-sluttspillet hvor de ble slått av Djerv, mens G13-2 nådde 1/16-finalen i B-sluttspillet (etter å ha vunnet 1/16-delsfinalen mot Nordstrand) hvor de ble slått av av Langhus.

Nesodden G19 endte på 4. plass i gruppespillet og fikk kun en kamp i B-sluttspillet. Der tapte de mot Smørås IL 1-5.

I de yngre avdelingene er det ikke sluttspill.

Se alle resultatene her:
Norway Cup – Nesodden-lagenes kamper (norwaycup.no)

Legg igjen en kommentar