Nesodden G13 vant B-sluttspillet!

SVERIGE/Svennis Cup (IFK Västerås 0-1 Nesodden): Nesodden gutter 13 har deltatt på Svennis Cup i Sverige denne helgen, og selv om det akkurat ikke ble A-sluttspill imponerte de såpass mye at det ble gull i finalen i B-sluttspillet – i lagets aller første 11er cup!

Nesodden G13, som ellers spiller 9er fotball i seriespelet, fikk den vanskeligste gruppen å bryne seg på i helgen. FBK Karlstad, IFK Västerås, SK Sifhälla / Säffle FF og IFK Skoghall var lagene Nesodden måtte bryne seg på. Det var kun Karlstad som klarte å overliste Nesoddens unge talenter i gruppespillet (0-1-tap), mens det ble uavgjort mot Västerås (0-0) og seier mot Skoghall og Sifhälla / Säffle (2-0 i begge kampene). Dermed endte Nesodden på tredjeplass i gruppen, kun målforskjell (lenke til tabellen) hindret halvøyalaget å ta andreplassen i gruppen!

Semifinalen ble spilt mot Boo FF, en kamp Nesodden vant 2-1 og det var dermed duket for finalekamp for våre unge talenter!

Et vanskelig lag å slå!
I finalen skulle Nesodden igjen møte IFK Västerås. Og nok en gang skulle det svenske laget stå uten seier mot våre hvitkledde helter. Nesoddens spiller Kim ble kampens eneste målscorer og dermed matchvinner. Da dommeren blåste av kampen kunne hele laget juble for gull i Svennis Cup. I tillegg til førsteplassen og gullmedaljer ble Nesodden også tildelt Fair Play-prisen på kr 1500. Vi gratulerer!
– Nesodden G13-1 ser ut til å ha funnet et godt forsvarsspill med gode keepere og vi slipper inn lite mål. Vi tapte kun en kamp i Svennis cup, uten å ha spilt noen 11er kamp med laget før. Samme som i Skadevi tidligere i sommer, så vi er et vanskelig lag å slå, forteller Ove Johansson til nesoddenfotball.no.

Nesodden_G13_1_SvennisCup_2016

Publisert
Kategorisert som G13

Legg igjen en kommentar