MSA: Bare nesten mot Oldenborg

Berger stadion (Nesodden 2-4 Oldenborg): Nesodden håpte på en god start på høstsesongen, men mot et lag som utnyttet sine sjanser langt bedre, ble det tungt for halvøyalaget.

Nesodden styrte det meste av banespillet, men likevel var det Oldenborg som åpnet målshowet. Før halvtimen var spilt hadde Oldenborg tatt ledelsen, først på en scoring man setter kanskje 1 av 10 ganger, så på straffe, og det tredje målet de fikk var på volley fra god avstand. Nesodden lå under hele 0-3 til pause, til tross for å ha det meste av banespillet, og noen halvgode sjanser. Likevel burde Nesodden hatt minst én scoring før pause. Oldenborg hadde en redning helt på streken, blant annet. Se video av redningen her:

Til tross for å ligge under med tre mål var det mange som hadde en følelse at minst uavgjort måtte være mulig. Nesodden var ikke utspilt, bare det at Oldenborg var så forferdelig presise i de sjansene de fikk.

Andreomgangen åpnet friskt, og Nesodden var raskt frampå med å hente inn ledelsen. Alexander Myklebust kom inn fra venstresiden, og puttet ballen bak Oldenborg-keeperen. Nesodden manglet nå bare to mål. Nesodden trykket på, og skapte mange halvsjanser, men selvfølgelig kom det en kontring motsatt vei, og Oldenborg hadde økt ledelsen til 1-4 på Berger stadion. Helt på tampen av kampen fikk Joakim Fjørtoft Lien prikket inn Nesoddens andre mål, og siste i kampen. Dermed ble det et 2-4-tap for NIF, og får kanskje en litt tøffere høstsesong enn ønskelig.

Dagens NIF-gutt
Den ekstremt lokale juryen kåret Esben Smith til bestemann på NIF-laget i dagens kamp. Han fikk dermed et gavekort fra Energihuset Sport og fritid på kr. 300.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar