Telenor Xtra fotballakademi

Allerede torsdag 18. august begynner Telenor Xtra fotballakademi, men det er fremdeles mulig å melde seg på. Lurer du på hva Telenor Xtra fotballakademi er, eller hvordan du melder deg på? Les mer her!

NB!: Vi gjør oppmerksom på at også tidligere deltagende spillere må melde seg på ved å sende påmeldingsskjema til akademi@nesoddenfotball.no.

OM TELENOR XTRA
Telenor Xtra fotballakademiet er et tilbud til spillere, både jenter og gutter, født i perioden 2005 til 2009 i Nesodden IF Fotball som noen ekstra treninger i tillegg til treninger med eget lag. På Telenor Xtra møter spillerne voksne trenere med minst UEFA C trenerlisens og mange års erfaring med trening av spillere i den aktuelle aldersgruppen. Utvikling av individuelle ferdigheter står i fokus. Mer informasjon finner du på NIF Fotball sine hjemmesider her: http://nesoddenfotball.no/telenor-xtra/om-telenor-xtra/

PÅMELDING
Påmelding til Telenor Xtra gjør du ved å fylle inn vedlagt påmeldingsskjema til akademi@nesoddenfotball.no. Påmeldingsskjema kan også lastes ned fra NIF Fotball sine hjemmesider her: http://nesoddenfotball.no/telenor-xtra/tx-pamelding/. Her finner du også informasjon om bl.a. priser.

TRENINGSTIDER
Telenor Xtra har tilbud om trening mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Det åpner kl 1400 alle dager med mulighet for å skifte, spise og leke med ball frem til treningen starter kl 1500. Treningene avsluttes kl 1630. Man selv velge hvor mange dager pr uke man ønsker å delta og hvilke dager, alt etter hva som passer best.

KONTAKT
Ved spørsmål ang akademiet kan henvende seg per e-post til sportssjef Geir Harald Smith (ghs@nesoddenfotball.no) eller Klaus Wiik (akademi@nesoddenfotball.no). Påmelding, endring og oppsigelse sendes alltid til akademi@nesoddenfotball.no.

Legg igjen en kommentar