MSA: Nesodden møter Sagene

Onsdag 24. august spiller Nesodden hjemmekamp mot Sagene på Berger stadion, kampstart kl. 19.

Nesodden leverte en god forestilling mot Ullern 2 i forrige seriekamp, og burde vel tatt med seg alle poengene i kampen, men det ble med det ene. Nå er muligheten der igjen for å kjempe om nye tre poeng.

Store endringer på laget
Det blir et ganske annet lag enn det som møtte Ullern som løper ut på Berger stadion for å kjempe om 3 poeng mot Sagene onsdag kveld. Jan Axel Skonnord, Dino Palos og Alexander Myklebust må alle sone karantene for gule kort, mens Dennis Tjernshaugen er utilgjengelig i de kommende kampene. Bare der må man gjøre 4 endringer på laget som startet mot Ullern sist uke. Det er også høyst usikkert om Esben Smith blir klar fra sykdom eller om Henrik Lundquist ( ikke spilt så langt i høst med betennelse i kneet ) kan spille.

En veldig ung tropp
Trenerteamet Solberg og Smith har da tatt ut en tropp med enda flere unggutter en det som vanligvis er å finne i Msa troppen. » Det er ingen tvil om at situasjonen ikke er ideell, 3 suspensjoner og et virus gående som begge Smith brødrene sliter med i tillegg til alle skadene gjør jo at vi må gjøre endringer vi normalt ikke ville gjort» sier Henrik Solberg til Nesodden fotball.no. «Når det er sagt så er det flere av unggutta som har imponert på trening etter ferien så det skal bli veldig gøy å se hva de kan få til sammen på onsdag. Og hvis de bare slipper ned skuldrene og tørr så ser jeg ingen grunn til at vi ikke skal plukke med oss 3 poeng» avslutter Solberg

Kamptroppen

Mathias Møller, Mathias Johnsen, Ulrik Skuterud, Jacob Bjøndal, Oscar Halvorsen, Philip Rustad, Caper De Caupa, Ole Kristian Grime, Anders Blom-Jensen, Kasper Akre, Henrik Lundquist, Esben Smith, Magnus Fagernes, Sjur Sæbjørnsen og Markus Færvik + kan bli supplert med noen ekstra.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Berger på Onsdag for å se på det som mest sannsynlig er tidens yngste A-lag for Nesodden i tellende kamp. Støtt opp om unggutta våre og hjelp de til 3 poeng. Avspark 19.00 Onsdag 24 August

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar