G14-2 Gikk på en stjernesmell mot Bjørndal!

Nesodden 2 – Bjørndal 2 4 – 12

For de av dere som savnet et lite referat fra denne kampen så forsvant notatene mine i etterkant av kampen og som trener måtte jeg gjennom en liten prosess for å finne ut hva som gikk galt. Denne kampen hadde jeg virkelig troa på at vi skulle kunne ta hjem seieren. Gutta fikk klar beskjed om å trille ball og spill slik vi har gjort de siste kampene. Vi starter kampen fint og holder ballen i laget, og Bjørndal legger seg bakover i banen og stillingskrigen er i gang. Det går 12 minutter før det første målet kommer og det er Bjørndal som tar ledelsen. To minutter senere reduserer vi med Even som jobber inn utligningen. De 10 neste minuttene skrur Bjørndal opp tempoet og straffer oss fryktelig med 3 mål. Gutta har ikke gitt opp og i det 30 minutt så banker Lukas ballen opp under tverrliggeren på en retur etter heading av Nico. Oskar får muligheten etter 34 minutter men dessverre forblir det med forsøket. Omgangen ebber ut med 2-4 resultat i favør av Bjørndal.

Pausen bruker vi til å snakke om det og komme oppi og at vi skal være på riktig side av ballfører. Med disse bevingede ord så er støtteapparatet enige om at det er fortsatt mulig å ta dette hjem.

Vi gikk ut på banen og fikk en fryktelig start på denne omgangen og vi fikk en leksjon i effektiv fotball og samtidig så gjorde vi nok litt for mange personlige feil som vi straffes knallhardt for. Vi løper stort sett i mellom og mister ballen litt for lett mot et aggressivt Bjørndal lag. Det er ikke noe særlig å skrive hjem om før det har gått 45 minutter og da har allerede Bjørndal scoret 5, 6 og 7 før Even legger opp til Martin som putter. De neste 10 minuttene slipper vi til Bjøndal til 4 ganger før vi får vår siste redusering ved Nico. Den siste spikerne i kista settes i det 65 minutt og slutt resultatet blir 4-12 til Bjørndal.

Noen som husker det legendariske bildet fra The Sun av Graham Taylor. Må vel si at det passer perfekt på treneren i denne kampen for her snakker vi om lagledelse på bunnivå.article-0-18ACFF6400000578-250_196x269

Legg igjen en kommentar