G14-2 Reiste kjerringa mot KFUM!

KFUM 4 – Nesodden 2 0 – 3

Med en litt tynn stall på kun 13 spillere og ikke minst litt tynt oppmøte av biler 2 stk så det litt mørkt ut i forhold til å stille til kamp. Trener, oppmann og Fysioterapeut klør seg i hodet, om hvordan de skal få fraktet gutta til KFUM Arena. I et enstemmig vedtak lånes det kr 200 til båtbillett av Jan Ove og 3 gutter tar sjøveien over og hopper inn i en Taxi på Aker brygge med 30 minutters margin rekker gutta kampen. Gjennom handlekraft og positive gutter så blir vi klare for match fredag kl 18.45 mot KFUM 4. Med en relativt liten tropp så var dagens plan omtrent som i glansdagene til Drillo med hurtige overganger og en keeper som første angriper med å sette i gang langt og hurtig og ellers benytte oss av farten til Martin. Det starter rolig, Martin mottar et gjennomspill 10 meter inne på KFUM sin banehalvdel. Han legger en lissepasning over på Philip A og går direkte på løp bak ryggen på en KFUM spiller og får ballen perfekt tilbake og gjør ingen feil alene med keeper. Det står 0-1 til oss på under 2 minutter. Vi er i dag meget disiplinerte i midtbaneleddet vårt og har en forsvarsfirer som fungerer meget bra mot KFUM. Vi får mye spill på oss utfra den taktikken som er valgt men, det gjør ingenting da vi heletiden er tett oppi KFUM spilleren uten at de får avsluttet. Taktikken vår viser at vi kommer til flere muligheter og Martin får en ny mulighet etter 10 minutter som stryker høyre stolpen. Når klokka nærmer seg kvarteret så kommer neste gjennomspill og ingen ringere enn Martin plasser ballen trygt i mål og to null er i boks. Vi kontrollerer kampen nå uten at vi har ballen mest men, vi har fin balanse i midtbaneleddet med Arnold og Elias som jobber knallhardt med å stresse motstanderen. Mot slutten av omgangen blir det mer og mer spill oppe ved KFUM sin seksten meter og Elias får muligheten til å avslutte uten det ønskede resultat. Vi får et frispark på ca 18 meter som Philip A stryker over tverrliggeren. Vi går til pause med en hederlig 0 – 2 ledelse.

I pausen så repeterer vi viktigheten av å ligge på riktig side av ballfører og nekte motstanderen rom. I en litt småfrekk stil så sies det at det er bare og gi KFUM spillerne et par meter for vi løper dem opp uansett. Vi fortsetter med det samme spillet og gutta kommer til sjanser. Eneste er at KFUM har satt keeperen sin inn på topp og han er tydeligvis lagets beste offensive våpen og her må vi nok ta det meste av lovlige og litt ulovlige midler i bruk for å hindre baklengs. Jonathan tar et godt tak i trøya til en KFUM spiller som er igjennom på 20 meter og får heldigvis bare tilsnakk av dommeren og et frispark. Det påfølgende frisparket blåses himmelhøyt over mål og over nettingen bak mål så Paul må på en skogstur for å finne match ballen. Elias har en flott kamp med mye ball gjenvinninger og flotte gjennomspill på våre angripere. Forsvarsrekke fortsetter å spille trygt og godt og Martin og Jonathan har full kontroll i midten og Ben og Phillip B har full kontroll på backene. Etter 39 minutter er det på tide med nok et gjennomspill og Martin fullfører et hattrick. Vi er nå oppe i en komfortabel 0-3 ledelse. 10 minutter senere så får vi straffe og nok engang så gjør treneren en horribel beslutning. Gjennom all teori så skal ALDRI han som blir tatt ta straffen selv hvor jeg roper at Martin tar det. Her må jeg nok ta noe av skylden for at den ikke går inn.

Dette ble en flott inngang på helgen og takker og bukker for en flott innsats og positiv innstilling av gutta på tross av en trøblete inngang til kampen.

Legg igjen en kommentar