MSA: To mål av Fagernes holdt ikke til seier

Berger stadion (Nesodden 3-3 NIH): Nesodden møtte Norges Idrettshøgskole på Berger stadion mandag kveld. Til tross for at lagene ligger på hver sin halvdel av tabellen, var det litt for jevnt på en nyklipt gressmatte. To mål av Fagernes holdt ikke til seier.

Første omgang tok Nesodden tidlig ledelsen ved Magnus Fagernes. Etter tre spilte minutter var laget i føringen, og det etter å ha hatt et stangskudd minuttet før. Nesodden kjørte en stund «power play» mot gjestende lag, men etter hvert kom NIH til store sjanser. Hadde det ikke vært for tre flotte redninger av Nesoddens keeper Mathias Møller, så kunne pauseresultatet vært noe helt annet. Etter 36 minutter scoret NIH, litt fortjent, og stillingen var 1-1. Nesodden hevet seg, og på tampen av førsteomgang scoret backen Jakob Bjøndal, og Nesodden gikk til pause med ledelsen 2-1.

I andre omgang skapte NIH også noen farligheter mot halvøyalaget, men Nesodden var farligst foran mål i første del av omgangen, og Magnus Fagernes økte ledelsen til 3-1 etter ca 70 minutter. De fleste trodde dette skulle holde til seier, men gjestende lag ville noe annet. NIH scoret både 3-2 og 3-3 før 80 minutter var spilt, og temperaturen økte banen.

Nesodden hadde mye av banespillet, og flere gode overganger, men det manglet noe på den siste tredjedelen, for avslutninger på mål ble det ikke mange av – utover de som gikk i mål. Likevel kan det nevnes at Fagernes hadde en i stolpen, og Skonnord fikk NIH-keeperen i full strekk på tampen av kampen. Men likevel var det Mathias Møller som ble den store spilleren for Nesodden, for redningene i kampen gjorde at halvøyalaget fikk med seg poeng fra kampen.

Dagens NIF-gutt
Spissen Magnus Fagernes ble kåret til dagens NIF-gutt for blant annet hans to mål av en lokal jury.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar