G14-2 Trakk det lengste strået mot Nordstrand 4!

pondus

Nordstrand 4 – Nesodden 2 2 – 3

Rammen rundt kampen var perfekte med 22 grader, nydelig være og en hel tent gjeng som skulle vise Nordstrand hvordan fotball skulle spilles og ikke minst et 50 talls hjemme publikummere som viste seg og lage mye liv på tribunen. Endelig kunne vi få bruke de svarte bortedraktene våre og da dukket det opp et nytt problem, dommeren var jo svart han også. Dommeren prøvde å få på oss vester som vi ikke hadde og treneren til Nordstrand «hadde heller ikke» med et litt skjevt smil så kunne han skaffe en blå eller oransje til dommeren. Kampen blåses i gang og vi tar kommandoen fra start og etter 2 minutter så kommer det et perfekt gjennomspill fra Martin K til Even, dessverre treffer Even feil på ballen og bommer på kassa. Uansett så viser vi oss frem og bruker fart og styrke i bakrommet til Nordstrand. De neste 10 minuttene styrer vi kampen uten å få noen hundreprosents sjanser før i det 12 minutt hvor Emanuel legger en herlig pasning skrått inn bak forsvarsfireren til Nordstrand som Martin Aas brenner. Nå tar Nordstrand over og begynner og spille inn i vårt bakrom og blir plutselig farlige. Først så prøver de seg på vår høyre side hvor Phillip A stenger keeperhjørnet og ballen går i stolpen i keeperhjørnet. Etter 15 minutter blottlegger vi oss i midtforsvaret hvor vi blir litt ivrige i å bli med opp i angrep og Nordstrand klarerer langt inn i vårt bakrom og de kommer alene med Philip A og gjør ingen feil og 1-0 til Nordstrand. I det 17 minutt spiller nok engang Nordstrand seg gjennom vår forsvars firer og kommer alene med keeper og avslutter denne gang rett på Philip som har kommet ut og gjort vinkelen vanskelig for Nordstrand spilleren. Vi gjør nå noen omrokeringer på laget slik at vi får litt mer defensive krefter i laget og da tar vi mer over spillet igjen og i det 20 minutt fyrer Even av fra ca 20 meter og rett i nota. Nå står kampen og vipper med to angrepsvillige lag som setter full fart så fort de vinner ballen og det blir mye strekke i lagene. I det 22 minutt så kommer Nordstrand gjennom på vår høyre side og prøver å plassere i lengste, men ballen stryker stolpen og går utenfor. Som sagt, nå er dette en meget morsom fotballkamp med to angrepsvillige lag og Even hopper over en pasning på 18 meter som går videre til Alex som tar med seg videre og legger flott over til Martin Aas, som dessverre ikke får den innenfor stengene. Dette angrepet hadde fortjent en bedre skjebne! I det 24 minutt er det Marcus sin tur til å avslutte uten at vi får uttelling. Nå ligger Nordstrand med en flat forsvars åtter som vi stanger i mot. Ut av intet så får Even kranglet med seg ballen og smeller til fra 16 meter og i lengste for keeper og endelig får vi uttelling for presset og 1-2 er et faktum etter 26 minutter.

Pausen brukes til å snakke om det å balansere laget litt mer og ikke få for mye strekk i laget. Vi gjør et keeperbytte hvor Erlend trekker på seg keeper drakten for første gang i år.

2 omgang starter med at Nordstrand setter et høyt press på oss og har benyttet pausen godt i forhold til å få organisert laget og det resulterer i en utligning til 2-2 etter fire minutter i omgangen. Nå ser det ut som om det bare er et lag på banen og først etter 42 minutter klarer vi og skape noe, ved et farlig skudd av Martin Aas. Nordstrand gutta begynner og bli slitene og vi jobber oss inn i kampen igjen og begynner og roe ned spillet vårt og med Radu og Martin K i midtforsvaret så får vi nå full kontroll på Nordstrands angripere. Kampen går over i en fase der vi spiller Nordstrand lave uten å skape de store muligheten. I det 59 minutt så smeller det igjen fra distanse og ballen går i tverrligger og over fra Marcus. To minutter senere ruller vi opp et angrep på høyre siden og Martin Aas drar seg ned på høyresiden og spiller gjennom feltet og inn fra venstre kommer Emanuel som sikkert plasserer balle i nota bak en utspilt Nordstrand keeper og det står 2-3 til Nesodden. Nordstrand rekker så vidt å ta avspark før vi brenner nok en kjempe sjanse. Vi skal ikke si noe på duell spillet i denne kampen for ute på 20 meter fra Nordstrand sitt mål så går Even til i duell med full kraft og det samme gjør Nordstrand spilleren og i dette sammenstøtet så er vi på sidelinja ganske sikre på at her blir det 6 uker med gips på denne Nordstrand gutten, ut fra lyden å bedømme så måtte det være lyden av et brudd vi hørte. Heldigvis så kommer han seg på beina igjen og kan fullføre kampen. Her i fra og ut så er det bare et lag på banen som har full kontroll og knapt låner bort ballen mot et Nordstrand som sliter med å få ballen opp til midtsirkelen.

Takk for en kjempe innsats gutter!

Legg igjen en kommentar