G16-1 tapte i vinterserien

Nesodden G16-1 har sammen med 3 andre lag opptrett en vinterserie som skal spilles igjennom vinteren før seriestart. Nesodden deltar sammen med Ullern, Sprint/Jeløy og Skeid. En serie som vil by på god matching og mange fine kamper i løpet av oppkjøringen.

Den første kampen for Nesodden ble spilt søndag 8.januar mot Skeid. Man hadde tidligere spilt 1-1 mot Skeid under Elitecupen før jul, men skulle nå få en tøffere oppgave.  Tilskuerne som hadde tatt turen til Berger denne søndagen fikk se en lite velspilt kamp på glatt underlag. Ingen av lagene fikk noe grep om kampen i starten, før Skeid kontret inn 0-1. Etter det tok Oslo-laget mer over og utnyttet seg av et Nesodden-lag som gjorde uvanlig mange feil, som førte til flere unødvendig kontringer i mot. Og her var Skeid-laget gode da de var effektive foran mål og scorte to raske mål til før pause.

Etter pause kom Nesodden-laget inn i kampen igjen og var mer presise med ball i laget. Man vartet opp med noen fine angrep, men det manglet på det siste lille for at man kom til de helt store sjansene. Skeid hadde ikke mange sjanser å snakke om, men scorte etter en kommunikasjonssvikt i de bakre rekker. Men Nesodden-laget ville ikke gå av banen uten mål og man scorte et fint mål etter langskudd. Flere mål ble det ikke og Skeid kunne si seg fornøyd med årets første kamp. Hjemmelaget hadde mye rusk i maskineriet og vil være hissige på å vise seg fra en bedre side utover vinteren.

I den andre kampen som ble spilt slo Ullern Sprint/Jeløy 5-3. Neste kamp for Nesodden er 22.januar borte mot Sprint/Jeløy.

 

Legg igjen en kommentar