Nytt år i sort og hvitt

Kim Viken er klar for en ny sesong 

Et sikkert tegn på at det snart nærmer seg vår er at Kim Viken igjen har satt blekk mot papir og signert for et nytt år i sort og hvit.  At Kim nå har bestemt seg for å ta fatt på en ny sesong for A-laget er svært gledelig da den notoriske måljegeren er en av bærebjelkene i laget, både på og utenfor banen.  Etter en svært lovende vårsesong i fjor, med 10 seriemål, 5cupmål og  5 assist, måtte  Kim dessverre se høstsesongen fra tribunen med en avrevet menisk og påfølgende kneoperasjon.Header_kim_viken_skade2

Både kneet og motivasjonen er tilbake på topp.
På spørsmål om hva som gjør at han nå velger å gå på nok en sesong svarer spissen

”  Først og fremst synes jeg fotball fortsatt er fantastisk artig, og har motivasjon for å bidra. Forrige sesong ble tidlig avbrutt av en lei skade, og når man er en stund borte fra fotballen har man tid til å reflektere. Jeg føler jeg fortsatt har mye å bidra med, og fotball betyr mye for meg, selv om logistikken på hjemmebane kan være litt utfordrende.”

Hvordan føler er kneet ditt nå etter skaden du pådro deg i fjor?

”Det er 6 måneder siden operasjon, og funksjonstester og vurderinger har vært veldig positive. Jeg har fått klarsignal til å gjenoppta fotballtrening, og innledningsvis har kneet respondert godt. Funksjonen virker å være så godt som normal. Litt tidlig å trekke endelige konklusjoner ettersom det er en komplisert skade, men deKim_Vikent virker lovende.”

Hvilke forventinger har du til deg selv og laget når vi går inn mot en ny sesong?

”Det sportslige prosjektet virker å være bra, og det er en klar og ambisiøs målsetting. Det må det også være for at jeg skal spille fotball. Sentrale spillere er med videre, og et par nye er på plass. Forutsetningene for å kunne prestere godt i år er hvertfall på plass, og så blir det opp til oss på treningsfeltet å legge ned den innsatsen som må til. Dersom kneet fungerer og jeg holder meg skadefri, ønsker jeg bidra med mål, rutine og en god treningskultur. Vi som har vært med en stund må også bidra til at de yngre spillerne i stallen utvikler seg som fotballspillere.”

Legg igjen en kommentar