Ungdomslagene godt i gang

Kalenderen viser midten av januar og alle satsningslagene på ungdomssiden i Nesodden fotball har kommet godt i gang med forberedelsene for 2017 sesongen. Her kommer en liten status rapport fra satsningslagene på ungdomssiden.

G2001 – G 16

01 kullet sitt satsningslag ledes av Ruben Tollefsen som har med seg Lars Neerbye som assistent trener. Selv om laget holder gutt 16 alder skal laget i år spille junior fotball i seriespillet.
Ruben Tollefsen
G01-1 har kommet godt i gang med oppkjøringen til ny sesong. Med fem treninger i uka har man opprettholdt god aktivitet på feltet. Man har som vanlig vinterstid slitt noe med sykdom i laget, men man er på vei til å få full tropp tilbake på banen.

Vi har prioritert å jobbe med det defensive i denne perioden, noe man skal få testet seg på i løpet av vinteren i en vinterserie man har etablert sammen med Skeid, Ullern og Sprint/Jeløy. Man tapte den første kampen 4-1 mot Skeid. Med dobbelt kamper mot alle lagene i vinterserien pluss en treningskamp mot Kvik Halden så er det et tett pakket program inn mot seriestart. Et lite avbrekk fra treningskampene kommer første helgen i februar da 01 kullet skal spille bdo cup inne i Mossehallen.

G2002 – G 15

02 kullet ledes av Tom Rune Fagernes som har med seg Truls Karoliussen og Erik Hovind som assistent trenere. I tillegg så vil Eric Lenoci gjennom vinteren bidra som fysisk trener for laget.

Tom Rune Fagernes
G15 dro i gang det nye fotballåret 2. januar. Da hadde vi hatt mer en nok ferie nøyaktig 14 dager juleferie.

Litt spesielt har det vært de første 14 dagen etter nyttår da treningsgruppen har vært på 21 mann, noe vi har visst siden november at skulle reduseres ned til rundt 17. Likevel vi har stort sett vært alle mann alle på trening, men selvsagt noe fravær pga sykdom. En veldig treningsivrig gjeng med gutter som stiller opp og står på så ofte de kan.
Vi spilte vår første treningskamp lørdag 14. januar mot Torp (Fredrikstad). Alle spilleren i troppen som var tilgjengelig fikk godt med spilletid, noe som også var hensikten med kampen. Spillemessig var dette en jevnt kamp, men vi presterte ikke all verden på noen områder og vi tapte 1-3, etter å ha ligget under 0-2 etter snaut 5 spilte minutter.
Fremover har vi avtalt kamper mot bla Sarpsborg, DFI og Moss. I tillegg skal vi første helgen i februar spille inne cup. Jobber samtidig med et par andre treningskamper utover vinter/vår. Vi trener 4 fotballøkter i uken i tillegg til 1 fysisk økt inne på fredager.

G2003 – G 14

03 kullet ledes av Geir Harald Smith og Martin Lundquist som har med seg Ove Johansson som assistent trener og Roar Krislok ( uoffisiell keeper trener )

Geir Harald Smith
Vi har kommet godt i gang med treningene og har en stall som teller 17 spillere, i tillegg så har vi med både hospitanter fra eget kull og fra 04 kullet. Vi har 4 lagstreninger i uken og gutta viser en veldig god treningsvilje, oppmøtet er bra og det er både humør og trøkk på trening. Veldig mange av gutta deltar også på klubbens ekstra tilbud som ua og morgentreninger så lysten til å trene er upåklagelig.
Vi har allerede unnagjort årets første treningskamp som endte med 3-2 tap for Kråkerøy. Videre gjennom vinteren skal vi møte Drøbak, Langhus, Lyn og Ullern til treningskamper, vi skal også delta på 2 cuper innendørs i Mossehallen. Før vi siste helgen i Mars får vinterens godbit da vi setter kursen til Martin Lundquist sitt tidligere hjemsted i Sverige Borås for en kamphelg hvor vi hvis ting går i orden vil møte både Ifk Gøteborg og Malmø FF I tillegg til Sjömarken/Sandared som er Borås sitt beste ungdomslag i 03 årgangen. Så vi gleder oss til en spennende vinter med god blanding av treningskamper, cuper og treninger og vi skal jobbe hardt hver uke for å utvikle oss videre.

G2004 – G 13

04 Kullet ledes av Håvard Lunde som har med seg: Jan Tore Jensen, Egil Aarrestad, Espen Edvardsen, Ketil Risberg og Irene Størseth Lunde i trenerapparatet rundt laget.

Håvard Lunde
Gutter 04 trener fire dager i uken (ons-, tors-, fre- og søndag)
Oppmøte ons og tors 25-30 spillere, fre og søn 15-20 spillere.
Kullets spillere deltar også på håndball, tennis, ski med mer.
Stor innsats på gutta nå i starten, og mange har tatt med seg læring fra tema i fjorårets eliteturneringene.
Spill momentene i forsvarsspill (RAMME, SKYVE, FALLE, KOMPRIMERE, STØTE) og
angrepsspill (STREKKE, BREDDE, VENDE, BALLTEMPO, GJENNOM LEDD, BUELØP)
blir fulgt opp under alle treningene.
Våre keepere får spesialtrening flere økter i uka, og det tror vi de setter stor pris på.
Treningskamper
Lagt opp til å få til treningskamper for lag 1 og 2 samtidig, slik at flest mulig får matching, og at gjengen samtidig har fellesskapet under treningskampene.
(Mulig at det blir toddy og vafler for bortelagets spillere og foreldregruppe/tilhengere)

Januar: Lørdag 28./søndag 29: NIF – Leter etter motstander…
Februar: Lør 4. og søn 5:MosseCup Lør 11. Oppsal- NIFx2 Søn 26.: Langhus- NIFx2
Mars:Lør 4. Askim-NIFx1

Legg igjen en kommentar