MSA: Årets første kamp

Lørdag klokken 12.00 spiller Msa årets første kamp, motstander på berger kgb er Fjellstrand.

Nesodden fotball på nett har tatt en prat med A-lags trener GH før kampen.

Årets først kamp, hva kan vi forvente oss ?

Vi er inne i en tung treningsperiode om dagen så jeg tipper vi kan forvente oss en del tunge ben. Så er jeg også ganske trygg på at vi vil få et kampbilde der hvor vi har mye ball. Men det viktigste på lørdag blir bare å få en fysisk gjennomkjøring så jeg tipper det blir en typisk første treningskamp for begge lagene.

Hva vil dere jobbe med å få ut av kampen ?

Først å fremst det fysiske ved å kjenne på det å spille kamp igjen, det er jo tross alt over 4 måneder siden vi avsluttet serien. Vi har snakket mye om det å løpe mer når vi har ballen i laget, så her ønsker jeg helt klart at vi får se at det vi har jobbet med på trening gjenspeiler seg i kamp.

Får vi se noen nye ansikter i Nif drakten på lørdag ?

Ja det vi være 2 stk som debuterer på lørdag. Øivind Heriksveen og Martin Moskvill ( Egen jr stall ). Så er det også noen nye ansikter som vil dukke opp på trening i de kommende ukene, da vi håper på å utvide stallen med 2-4 spillere til før utgangen av februar.

Disse representerer Nesodden lørdag:

Mathias Møller, Mert Gusøy, Jacob Bjøndal, Mathias Johnsen, Øivind Heriksveen, Casper de capua, Oscar Halvorsen, Dino Palos, Thomas Størmer, Kasper Akre, Jan Axel Skonnord,  Emil Simmons ( usikker ), Dennis Tjershaugen, Martin Moskvill og Sjur Sæbjørnsen

Utilgjenglige er: Anders Blom Jensen, Ole Kristian Grime, Kim Viken, Moa Elghaouti og Christian Davidsen

 

Legg igjen en kommentar