2-2 i årets første kamp

Msa spilte lørdag årets første treningskamp. Kampen mot naboen Fjellstrand endte 2-2 og Nesoddens mål ble skåret av Oscar Halvorsen på straffe og Dino Palos.

Det var en veldig typisk årets første kamp oppsummerer GH Smith, jeg er fornøyd med at vi prøver på det vi skal prøve på og det at vi får en fysisk gjennomkjøring. Utenom det så er det ikke så mye å ta med seg fra kampen. Vi må lære av det som skjer her i dag, vi er ambisiøse i vår måte å spille på og er avhengig av at vi klarer å ha et høyt både bevegelses tempo og balltempo på offensiv halvdel. I dag har vi ingen av delene og det er det som skuffer meg mest, fordi vi jobbet med dette på trening over tid nå og der har vi hvert gode på det, men vi klarer ikke å ta med oss det ut i kampen.

Holmlia i neste treningskamp, hva skal jobbes med frem til den ?

Det er et spørsmål som faktisk nå har endret svar siden fredag, for hadde du spurt meg da så hadde jeg sagt at vi skal gå videre og bytte tema på treningene nå fra uken av, men det at vi presterer på et såpass svakt nivå på ting vi har øvd på lenge nå, gjør at vi kommer til å fortsett å jobbe med det samme i hvert fall ut uken som kommer, så får vi se i den siste uken inn mot Holmlia kampen om vi da er klare for å gå videre. En ting er sikkert og det er at vi skal bygge sten for sten den måten vi ønsker å spille på.

Følgende spillere representerte Nesodden på Lørdag

Mathias Møller, Mert Gusøy, Jacob Bjøndal, Mathias Johnsen, Øivind Heriksveen, Casper de capua, Oscar Halvorsen, Dino Palos, Thomas Størmer, Kasper Akre, Jan Axel Skonnord,  Dennis Tjershaugen, Martin Moskvill og Sjur Sæbjørnsen

Legg igjen en kommentar