J15: Klare for finale!

Nesodden J15 er klare for finale i Vinterserien – Oppegård IL etter å ha vunnet alle sine kamper i seriespillet. Serien startet før jul og avsluttes 26 mars med finale mot Skedsmo.

Av Gry Tjernshaugen Gjefle

Nesodden J15 startet første kamp med 5-0 – seier over Haugerud. Deretter ble Lyn J03-1 slått 3-1. Begge kampene ble spilt før jul. I januar fortsatte laget med seier over Oppsal Super med 5-1.

Siste kamp i innledende seriespill ble spilt søndag 05.02, morgen med kampstart kl. 08.25. Denne gangen var mostander DFI. Jentene har siden puljeinndelingen var kjent hatt som mål at erkerivalen fra Frogn skal slås. Det ble en litt treg start med mye høye skuldre hos våre jenter. De ønsket så iherdig å vinne at de ikke klarte det spillet vi har sett dem varte opp med mot de andre lagene. Like før pause klarte laget å få hull på byllen. En flott heading i mål på et godt satt hjørnespark. Servitør var Hedda GK, Pernille executør. Vi fikk nærmest et annet lag på banen etter pausen. Det gikk ikke lang tid før Hedda GK fikk satt signaturen på et kudd utenfor 16-meter’n, også det på en corner, dermed ledet vi 2-0.

Jentene sørget selv for at DFI reduserte til 2-1 ikke lenge etter, ved et selvmål. Deretter fortsatte jentene å score mål, 3-1 ved Hedda T og 4-1 ved Anniken. Med seier i alle sine kamper og en målforskjell på 17-3, er jentene klare for finale mot Skedsmo søndag 26. mars. Vi gleder oss!

Legg igjen en kommentar