Gjøvik trio klar for ny sesong

Gjøvik trioen Ole Kristian Grime, Jan Axel Skonnord og Anders Blom Jensen er klare for en ny sesong i den hvite og svarte drakta. Nesodden fotball på nett stilte den sympatiske trioen noen spørsmål om hvorfor de er med videre og hvilke tanker de har rundt 2017 sesongen

Hva fikk dere til å ta en ny sesong i Nesodden ?                    

Ole Kristian: Av kanskje størst betydning var at motivasjonen faktisk var der. Spesielt ettersom det så ut som om vi kom til å få et godt lag som sannsynligvis skal kunne kjempe helt i toppen.

Jan Axel: Lyst, motivasjon og det at jeg fortsatt synes fotball er gøy.

Anders: Personlig så fant jeg igjen fotballgleden når jeg kom til Nesodden i fjor sommer. Etter en lengre periode med skader og dalende motivasjon kom jeg til en klubb hvor jeg ble tatt fantastisk imot i garderoben, en trener som jeg kjenner og vet hva står for og som ga meg tid og tillit til å finne tilbake til en noenlunde grei fotballform. Kombinasjonen av glede og humor samt krav om kvalitet på trening gjorde valget enkelt.

Dere kjente alle GH fra tidligere, var det en viktig grunn til at det ble Nesodden på dere ?

Ole Kristian: Absolutt. Når man har en trener man har et godt forhold til og man er fortrolig med, er det mye enklere forlenge enn hvis man skulle måtte forholde seg til en ny. Eneste jeg har å klage på et denne trangen til å arrangere sangkonkurranser som en del av team buildingen hvert år, men det skal jeg leve med.

Jan Axel: Ja, det var en helt avgjørende grunn. GH har en tydelig spillefilosofi, noe som gjør at det er artig å spille under han. Men aller viktigst er han flink til å tilpasse opplegget slik at det er mulig å kombinere det å spille fotball med jobb og privatliv. Det var veldig viktig for min del.

Anders: I hovedsak var det Jan Axel og Ole Kristian som gjorde at det ble Nesodden på meg, samt at klubben tok sjansen og sa ja. Jeg har spilt med Jan og Ole i mange år tidligere og er gode kompiser utenfor banen. Det føltes derfor naturlig å ta muligheten å spille sammen med de igjen når jeg flyttet innover til Oslo. Samtidig gjorde det at jeg kjenner GH godt fra tidligere og vet hva slags fotball han ønsker og hvilke krav han stiller pluss når båt i Oslofjorden er en del av reiseveien så var valget ganske enkelt.

Forrige sesong ble en slags mellom sesong hvor opprykk var umulig grunnet omleggingen av seriesystemet. Blir det godt å ha noe å spille om i 2017 ?

Ole Kristian: Ja, det er alltid bedre å ha noe å spille om. Det merker man også på motivasjonen gjennom sesongen. I år føler jeg meg sikker på at vi kommer til å befeste oss helt i toppen, i hvert fall uten de stor frafallene.

Jan Axel: Ja, det gir en sterkere motivasjon og jeg føler det er en ny giv i spillergruppa. Hver kamp i år vil telle.

Anders: Det at sesongen i fjor var slik virket perfekt for min egen del. Det ga meg mulighet til å komme inn i gruppen uten et direkte press samtidig som vi kunne konsentrere oss mer om vårt eget spill og lære hverandre å kjenne og hvilket nivå vi ligger på. Det er ingen hemmelighet at vi har en ambisiøs spillestil, men jo mer vi terper jo bedre fungerer det.

Ambisjoner for egne og lagets vegne i 2017 ?

Ole Kristian: På egne vegne er det å prestere på et jevnere og høyere nivå enn forrige sesong, noe jeg tror skal være fullt mulig med en god vinter. På lagets vegne er det opprykk, noe vi helt klart er kapable til.

Jan Axel: For min egen del får jeg endelig en hel oppkjøring noe som vil gjøre at det blir en bedre trent utgave av meg i år. En viktig oppgave for oss er å bidra med rutine og klokskap slik at de yngre spillerne kan få en treningshverdag og kamparena hvor de kan blomstre. For lagets del er ambisjonen at vi skal vinne avdelingen.

Anders: Egne ambisjoner er enkelt, det er å ha det gøy og kose seg med fotball, samtidig kunne være et godt forbildet for små pjokkene i stallen samt nedover i hele NIF og bidra til et positivt miljø og en fin utviklingsarena. Samtidig har vi beholdt flesteparten fra i fjor så jeg tviler ikke på at vi kan bite godt i fra oss.

Til slutt, det er en ung A-stall i Nesodden. Hvem av unggutta skal vi holde et ekstra øye med i år ?

Ole Kristian: Etter hvert som ukene har gått synes jeg de unge klarer seg bedre og bedre. Fra de unge som var med forrige sesong, synes jeg Cappa har tatt noen gode steg.

Jan Axel: Det gror godt i Nesodden og det er mange unge spillere som kommer til å bli veldig gode fotballspillere. Den som jeg synes utmerker seg mest er Cappa. Han er veldig god på trening og vil bli en viktig brikke i år.

Anders: I år er det flere som får prøve seg og det blir spennende og vanskelig å spå. Selv er jeg imponert over Cappa og tror han kan få et godt år. Akre er også en spennende spiller som har et spennende fotballhode men som trenger erfaring fra seniorfotball.

Også kan man ikke glemme en god gammel årgang, Kim som på trening imponerer med ballkontroll og stoisk ro. Han var jo skadet hele høsten så jeg har jo ikke fått spille sammen med han enda, men jeg har hørt rykter om at han putter fra uansett vinkel så godt det kun er februar og tid til å stille inn godfoten.

Sportssjef og a-trener GH om at trioen tar et år til på Nesodden:

Det er klart at det er viktig for oss å få de med videre. Dette er spillere jeg kjenner godt fra tidligere og hadde et sterkt ønske om å få til klubben i utgangspunktet så det at alt nå er på plass er jeg veldig fornøyd med. Ole Kristian og Jan Axel hadde jo en meget god høst når de kom i 2015 og med en god vinter så tror jeg de vil komme tilbake på det nivået. Anders har jo bare hvert med i 8 kamper på høsten 2016, men han ligner mer å mer på den spilleren jeg desperat prøvde å hente til Ullern ( Lyktes dessverre aldri ) og han kan fort bli tungen på vektskålen i mange kamper for oss i år. For våre egne unggutter er det også veldig viktig at vi har denne typen spillere i gruppa, som stiller krav og er med på og heve treningshverdagen vår.

 

 

Legg igjen en kommentar