Msa møter Holmlia lørdag

Lørdag klokken 12.00 tar Nesodden imot fjorårets vinner av 4 divisjon Holmlia. Dette er årets første virkelige treningskamp for halvøylaget og kan bli en fin pekepinn på hvordan man ligger an i forhold til en av favorittene i årets 4.divisjon, og også kanskje en mulighet til en liten revansje etter tap i begge seriekampene i 2016.

Nesodden fotball på nett tok en prat med trenerteamet GH og Skindlo om lørdagens kamp.

Har dere noe å revansjere etter å ha tapt begge seriekampene i fjor ?

GH: Nei det er ikke akkurat det vi har i tankene nå i februar, det som skjedde i fjor har veldig liten betydning for denne treningskampen. Vi ønsker selvfølgelig å vinne alle kamper vi spiller, men det viktigste med kampen mot Holmlia er at vi møter et godt lag og får matchet oss mot bra motstand.

Hvordan har vinteren med trening hvert så lang ?

GH: Jo den har hvert litt som i fjor egentlig, vi er litt for få spillere i stallen så vi får ikke gjort alt vi ønsker å gjøre på trening men nivået har hvert godkjent hele veien og det er ikke noe å utsette på trøkket som har hvert. Nå er vi inne i en ekstremt tung treningsperiode som har vart i 3 uker så vi vil nok bære litt preg av det på lørdag at det er mye tunge ben og at vi vil være rustne.

Hva slags kamp kan vi forvente ?

Skindlo: Som GH sa så er vi inne i en tung  treningsperiode, så det kan nok hende vi ikke har all verdens sprut i bena gjennom hele kampen. Det viktigste blir at vi klarer å ta med oss det vi har gjort med på trening inn i kamp, for vi har hvert veldig tydelige på hva vi har jobbet med. Så regner vi med at det blir en jevn kamp som sikkert vil bære litt preg av det er februar og tidlig i sesongen.

Kim Viken spiller sin første kamp siden begynnelsen av mai, hva betyr det å han tilbake ?

GH: Kim har gjort en fantastisk jobb med å komme tilbake etter en alvorlig skade, jobben han har gjort med rehabilitering er ikke annet enn imponerende. Nå har han også fått trent 2 måneder med fotball og jeg blir ikke overasket om han bare fortsetter der han slapp i fjor og kroner comebacket med et mål også. Så er det viktig at vi matcher Kim forsiktig nå og tar ting i det tempoet han er komfortabel med, det er tross alt 9 måneder siden sist han spilte kamp.

Vil vi få se noen debutanter på lørdag ?

Skindlo: Vi har tenkt til å gi alle i stallen som er friske og tilgjengelige spilletid på lørdag, så det vil jo bli noen nye ansikter å se. Moa El Ghaouti vil debutere, og Øyvind Henriksveen spiller kun sin andre kamp for oss ( spilte kampen mot Fjellstrand ) og det samme med Martin Moskvill som er flyttet opp i A-stallen fra junior laget. Så med Viken tilbake så blir det en blanding av både unge og rutinerte Nesodden gutter pluss noen nye ansikter.

Disse skal representere Nesodden lørdag :

Mert Gursoy, Mathias Møller, Casper De Capua, Oscar Halvorsen, Dino Palos, Mathias Johnsen, Øyvind Henriksveen, Ole Kristian Grime, Jan Axel Skonnord, Sjur Sæbjørnsen, Emil Santos Simmons, Kasper Akre, Thomas Størmer, Martin Moskvill, Moa El Ghaouti, og Kim viken

Utilgjengelige : Anders Blom Jensen ( vond rygg ) Dennis Tjernshaugen ( Strekk tendenser ) Jacob Bjøndal ( Reise )

Legg igjen en kommentar