Msa: Møter Uller (igjen)

For andre lørdag på rad reiser msa til Ullern og gjester CC vest arena. Forrige helg leverte man en ok kamp på samme bane som endte med 0-2 tap. Denne helgen skal Nesodden prøve å ta revansj. Nesodden fotball på nett tok fredag formiddag en prat med hovedtrener GH før det andre møtet med Ullern på syv dager.

Nok en match mot Ullern, hvorfor møte samme lag to helger på rad ?

GH: Det er egentlig veldig enkelt, Trosvik som var vår opprinnelige motstander måtte melde forfall, så vi trengte en motstander. For Ullern sin del som har mange unge spillere i A-stallen sin så trodde de at junior serien vill starte denne uken men den starter først neste uke, dermed ble det mange som ikke ville fått spilletid denne helgen så da trengte de også en kamp til. Og da var det veldig greit for meg og Ole Johan ( Ullern sin trener ) å få på plass en kamp som vi vet at begge lag får et godt utbytte av.

Det er kort tid til seriestart, hvordan føler du at dere ligger an ?

GH: Vi er ikke helt der vi skal være, og det har mye med antallet i stallen og gjøre vi er kun 18 mann og det gjør at vi ikke får jobbet med alt det vi skulle ha fått gjort på trening. Når det er sagt så er jeg trygg på at toppnivået vårt er veldig høyt, men vi må være heldige og unngå skader på nøkkelspillere også er vi nødt til å klare å få inn to eller tre spillere til.

Hva kommer dere til å legge vekt på i lørdagens kamp ?

GH: Nå har jeg ikke sett videoen fra forrige kamp mot Ullern enda, men slik jeg er blitt fortalt så blir det tydelig utover i kampen at vi mangler kamptrening, så det er vel det viktigste vi skal få med oss fra denne kampen. Så forhåpentligvis vil vi stå bedre noe lengere denne kampen enn vi gjorde forrige helg hvor Ullern tok veldig over i 2.0mg. Så skal vi se litt spesifikt på om vi får gjort noen justeringer offensivt, bakover har matchene mot Ullern og Holmlia vist at den defensive strukturen stort sett er god så vi kommer til å fokusere på det offensive.

Disse skal representere Nesodden på lørdag:

Mert Gursoy, Jacob Bjøndal, Dennis Tjernshaugen, Casper De Capua, Dino Palos, Oscar Halvorsen, Øyvind Henriksveen, Martin Moskvill, Kasper Akre, Jan Axel Skonnord, Anders Blom Jensen, Thomas Størmer, Elias Fors, Sindre Andersen, Kim Viken og forhåpentligvis Christian Davidsen (avhenger av jobb)

Utilgjengelige er : Mathias Møller (bortreist) Ole Kristian Grime (bortreist) Emil Simmons (Hamstring) Mathias Johnsen (Jobb) Moa El Gahouti (Kne)

Legg igjen en kommentar