Msa: Første seriekamp lørdag

Lørdag spiller Msa årets første seriekamp. Turen går til Rommensletta kunstgress og motstander er Oslo City. Seriestart i årets 4.divisjon kommer veldig tidlig og det er knyttet stor spenning til om årets utgave av msa skal klare og være med å kjempe i toppen. Nesodden fotball på nett tok en prat med hovedtrener GH dagen før kampen.

 

Tidlig seriestart i år, er dere klare ?

Hm det er vi jo nødt til å være, for enten vi vil eller ikke så er vi bare 28 timer unna avspark. Ideelt sett så hadde det hvert fint for oss om vi startet samtidig som andre og tredje divisjon, de starter rett over påske. Da hadde vi sannsynligvis hatt på plass et par mann til i stallen og hatt noen flere treningskamper i bena. Er litt merkelig sånn som det er lagt opp nå med en seriekamp så tre ukers pause før neste. Når det er sagt så er oppkjøringa lang nok som den er her i landet og det skal bli utrolig gøy å spille en kamp som teller igjen, for det har vi jo egentlig ikke gjort siden Nm kampen mot Moss i fjor.

Hva blir viktig i lørdagens kamp ?

Vi skal prøve å ta med oss mye av det vi gjorde i den siste kampen mot Ullern for da var vi gode. Så blir det viktig at alle er skjerpet og følger planen vi har lagt opp til, for vi er godt forberedt på hvordan Oslo City vil fremstå. Et nøkkelmoment vil bli overganger.

Er laget klart ?

Nesten, det er noen få spørsmålstegn igjen så helt klart blir det ikke før utpå formiddagen i morgen.

Hvordan ser troppen ut ?

Christan Davidsen, Emil Simmons og Oscar Halvorsen er helt sikkert ute og er uaktuelle, så har Moa El Ghaouti hvert syk hele uken så han er usikker. I tillegg til det så ser det ut som om Jan Axel Skonnord heller ikke får spilt grunnet jobb. Det er noen flere forfall enn ønsket, men det gir også muligheter for andre, Sindre Andersen og Elias Fors er derfor kalt inn i troppen.

Dere blir tippet midt på tabellen, hva tenker du om det ?

Jeg skjønner godt det tipset, vi ble nummer fire i fjor og nivået i divisjonen har økt betraktelig i år. Og det har ikke kommet flust med nye spillere inn. Samtidig så vet vi selv at toppnivået vårt er veldig vanskelig og matche, så det er bare opp til oss selv og vise at vi er bedre enn hva spillselskapene tror.

Hvem er favoritter i morgen ?

Hehe det spiller veldig liten rolle, vi har et mål om å vinne alle fotball kamper vi spiller så sånn sett så får jeg si at i våre øyne så er vi favoritter.

Disse skal representere Nesodden i årets første seriekamp:

Mathias Møller, Mert Gursoy, Jacob Bjøndal, Dino Palos, Øyvind Henriksveen, Dennis Tjernshaugen, Casper De Capua, Ole Kristian Grime, Kasper Akre, Thomas Størmer, Anders Blom Jensen, Sindre Andersen, Elias Fors, Kim Viken.

Så vil tiden vise om Moa El Ghaouti og Jan Axel Skonnord også blir kampklare.

Avspark Lørdag 1. april klokken 1600 på rommensletta kunstgress i Oslo

 

Legg igjen en kommentar