GH Oppsummerer første seriekamp

Nesodden fotball på nett pratet mandag formiddag med GH og spurte han om tankene rundt første seriekamp. Og selv med 3 poeng etter en sterk borteseier så var ikke Nesodden treneren kun positiv til prestasjonen i første seriekamp.

 

Et godt resultat på bortebane og 3 poeng i serieåpningen. Er du fornøyd ?

Ja jeg er fornøyd med mye men jeg ser også veldig klare forbedrings områder. Innsatsen er upåklagelig og viljen til å gjennomføre det vi er enige om er der, så det er veldig bra. Så skal mange ha skryt for å gå foran som gode eksempler for unggutta, og i tillegg så er det bra at de yngste presterer på det nivået de gjør. Så skal vi også være fornøyde med å vinne 4-1 på en dag hvor vi ikke er helt på det nivået vi føler at vi bør være.

Hva må bli bedre ?

Vi må bli bedre i ball bruken vår, spesielt i 2.omgangen når Oslo City kommer ut i 100 og presser høyt så er vi altfor slurvete med ball, vi lar de få et initiativ i kampen fordi vi ikke tørr nok med ball, eller har ro nok til å se at det er veldig mye rom å spille i utpå der. Så vi ender for ofte med å bare slå langt uten noe god plan bak det. Nå er det ikke slik at de skaper noe voldsomt i den perioden, jeg bare ønsker at vi skal opptre roligere med ball. Så har vi litt å gå på i den defensive strukturen vår og i det å være smarte nok individuelt i forsvarsarbeidet. Vi har også perioder i kampen hvor vi ikke er flinke nok til å ha bakroms trussel noe som vi er veldig avhengige av å ha hvis vi skal lykkes i det etablerte angrepsspillet vårt.

Dere reiste med veldig tynn tropp, hva skjedde inn mot kampen ?

Vi er jo bare 17 mann i stallen pr nå. Så har vi Emil Simmons ute med skade, Christian Davidsen er ikke bra i skulderen enda så han er det begrenset hvor mye vi kan regne med på det nåværende tidspunkt, Jan Axel Skonnord jobber turnus i politiet  og fikk ikke fri, Moa El Ghaouti var syk, og Oscar Halvorsen har et brukket ribbein så da er vi jo rett å slett ikke flere. Heldigvis gror det godt i ungdomsavdelingen vår og det fikk vi et godt bevis på i helgen.

Noen ord om unggutta ?

Det er alltid gøy når egne unggutter lykkes og på lørdag så avslutter vi jo kampen med 3 juniorer og 2 guttespillere noe som lover godt for fremtiden. Jeg er veldig fornøyd med alle som bidro på lørdag, Casper og Akre har jo hvert i 11`eren i hele vinter og viser nok en gang at de har tatt nivået, så er det jo også utrolig gøy og se måten Sindre har gått inn i laget på og fylt en sentral rolle i de siste 2 kampene. Thomas Størmer kommer inn i en uvant posisjon og løser oppgavene meget godt også og Elias kommer seg nok en gang til målsjanse på den korte tiden han spiller. Så dette er ikke bare spillere som er der for å være med det er også spillere vi kan stole på at bidrar.

Nå skal det også sies at de rutinerte spillerne har en veldig viktig jobb når det er så mange unggutter med og på lørdag så leverte de til gangs når et gjelder å vise hva slags holdninger og innstilling man skal ha.

Det er 3 uker til neste seriekamp, hva er planen frem til da ?

Nå skal vi se an litt hvordan vi løser denne uken her med tanke på at b-laget serieåpner på torsdag, men planen er å trene hardt denne uken, så spiller vi treningskamp mot Dfi mandag 10.april og trener tirsdag før vi tar påskeferie frem til 2.påskedag. Og da trener vi normalt inn mot kampen den søndagen.

 

Legg igjen en kommentar